Dostum bu forumda ki insanlar belki telefondan çok anlamaz ama arada applenin güçlü ramleri ve işlemcisi var eminim 2 telefonu al karşılaştır p9 lite çöp gibi kalırKuzen enişteme vermiş kullanamaz o onla Huawei p9 lite 2017 takasa gircez
Mesaj otomatik birleştirildi:
V
Valla tam bilemiyom 2si arasına
para verip ekstra depolama alabiliyorsun.örnek 50 tl verip 64 gb icloud depolama alanı vs.Appler da bazıları hafıza yükseltiyor ya o ne iş bilgin var mı
Hayır öyle değil telefon içini açıp Nand band değiştiriyorpara verip ekstra depolama alabiliyorsun.örnek 50 TL verip 64 gb icloud depolama alanı vs.
onu tam olarak bilmiyorum dostum.bildiğim tek şey var kesinlikle takas etmelisin.artık 6s ıos 14 aldı p smart 8.0 da kaldı.Hayır öyle değil telefon içini açıp Nand band değiştiriyor
Aynen öyle görünüyor sabah kalkarım ilk işi Bi şarj aleti bulmak inşallah 6s dir 6s ise hemen alırımonu tam olarak bilmiyorum dostum.bildiğim tek şey var kesinlikle takas etmelisin.artık 6s ıos 14 aldı p smart 8.0 da kaldı.
Galiba sadece 6 çünkü bildiğim kadarıyla s olsa arkasında s yazardıonu tam olarak bilmiyorum dostum.bildiğim tek şey var kesinlikle takas etmelisin.artık 6s ıos 14 aldı p smart 8.0 da kaldı.
E telefon 6 çıktı şimdi napmalıyımsoru mu bu ?