Arada baya bi fark var. Iphone 6 tabi ki(sorunu yoksa)Arkadaşlar telefon iphone 6 bendeki de Huawei p9 lite 2017 sizce bunları takasa girmelimiyim
Sendeki de iphone 6 da ikisi de iyi telefon değil takas yerine sendeki telefonu satmayı dene kendine iyi bisiy alArkadaşlar telefon iphone 6 bendeki de Huawei p9 lite 2017 sizce bunları takasa girmelimiyim
Android birkaç yıl sonra öldüğü için.https://www.epey.com/akilli-telefon...5493/huawei-p9-lite-2017_apple-iphone-6-32gb/ şuna bi bakarmısın neden iphone'lara para veriyorsunuz anlamıyorum.
Takas edin bence, p9 liteden çok çok iyidir İPhone 6 ama depolamasi azsa biraz sorun yaşayabilirsinizAndroid birkaç yıl sonra öldüğü için.
Sacmaliyosun hic güleceğim yoktu çöp iphonelara para verenlerin zekasından șüphe ediyorum bazen xiaomi gibi markalar varken iphone alan da ne bilimAndroid birkaç yıl sonra öldüğü için.
Sırf xiaomi'n var diye böyle diyorsun ya ....Sacmaliyosun hic güleceğim yoktu çöp iphonelara para verenlerin zekasından șüphe ediyorum bazen xiaomi gibi markalar varken iphone alan da ne bilim
Iphone çöp çünkü biliyorum çevremdeki çoğu kiși öyle ama anlatamıyosun iște milleteSırf xiaomi'n var diye böyle diyorsun ya ....
.d aynen hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve xiaomi'yi savunuyorsun tabi.Iphone çöp çünkü biliyorum çevremdeki çoğu kiși öyle ama anlatamıyosun iște millete
Yav kardeș bilip bilmeden konușma iphone da kullandık samsung da xiaomi de ve șuan xiaomi kullanıyorum hepsine bin basar diyorum neden diye sorarsan diğerlerinin daha pahalıya sattığı ve sunduğu özellikleri xiaomi daha ucuza sunuyor ve daha iyisini șimdi gel bana söyle 2000tllik bisiyi xiaomi 1500e sunuyorsa ve dhaa iyiyse neden pahalisina para vereyim.d aynen hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve xiaomi'yi savunuyorsun tabi.
Simdi bana diyorsun ya iphone iphone iphone felan bakiyosun adamlar kamerada da antutu puaninda da ilk ona giremiyor sonra geliyor burda boș yapıyorsunuz git internete antutu july 2020 yaz araștır dxomark 2020 yaz araștır dediklerimi anlarsın ama anca siz boș laflara devam.d aynen hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve xiaomi'yi savunuyorsun tabi.
iphone se 2020 gülüyor sanaYav kardeș bilip bilmeden konușma iphone da kullandık samsung da xiaomi de ve șuan xiaomi kullanıyorum hepsine bin basar diyorum neden diye sorarsan diğerlerinin daha pahalıya sattığı ve sunduğu özellikleri xiaomi daha ucuza sunuyor ve daha iyisini șimdi gel bana söyle 2000tllik bisiyi xiaomi 1500e sunuyorsa ve dhaa iyiyse neden pahalisina para vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Simdi bana diyorsun ya iphone iphone iphone felan bakiyosun adamlar kamerada da antutu puaninda da ilk ona giremiyor sonra geliyor burda boș yapıyorsunuz git internete antutu july 2020 yaz araștır dxomark 2020 yaz araștır dediklerimi anlarsın ama anca siz boș laflara devam