Neler Yeni

6 mı yoksa Huawei p9 lite 2017

TheBuluts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Burak Bulut
Instagram
burakbulut.71
Steam
BurakAbi#
Arkadaşlar telefon iphone 6 bendeki de Huawei p9 lite 2017 sizce bunları takasa girmelimiyim

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Arkadaşlar telefon iphone 6 bendeki de Huawei p9 lite 2017 sizce bunları takasa girmelimiyim
Sendeki de iphone 6 da ikisi de iyi telefon değil takas yerine sendeki telefonu satmayı dene kendine iyi bisiy al

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Android birkaç yıl sonra öldüğü için.
Sacmaliyosun hic güleceğim yoktu çöp iphonelara para verenlerin zekasından șüphe ediyorum bazen xiaomi gibi markalar varken iphone alan da ne bilim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
.d aynen hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve xiaomi'yi savunuyorsun tabi.
Yav kardeș bilip bilmeden konușma iphone da kullandık samsung da xiaomi de ve șuan xiaomi kullanıyorum hepsine bin basar diyorum neden diye sorarsan diğerlerinin daha pahalıya sattığı ve sunduğu özellikleri xiaomi daha ucuza sunuyor ve daha iyisini șimdi gel bana söyle 2000tllik bisiyi xiaomi 1500e sunuyorsa ve dhaa iyiyse neden pahalisina para vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

.d aynen hiç kullanmadığın için bilmiyorsun ve xiaomi'yi savunuyorsun tabi.
Simdi bana diyorsun ya iphone iphone iphone felan bakiyosun adamlar kamerada da antutu puaninda da ilk ona giremiyor sonra geliyor burda boș yapıyorsunuz git internete antutu july 2020 yaz araștır dxomark 2020 yaz araștır dediklerimi anlarsın ama anca siz boș laflara devam

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Yav kardeș bilip bilmeden konușma iphone da kullandık samsung da xiaomi de ve șuan xiaomi kullanıyorum hepsine bin basar diyorum neden diye sorarsan diğerlerinin daha pahalıya sattığı ve sunduğu özellikleri xiaomi daha ucuza sunuyor ve daha iyisini șimdi gel bana söyle 2000tllik bisiyi xiaomi 1500e sunuyorsa ve dhaa iyiyse neden pahalisina para vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Simdi bana diyorsun ya iphone iphone iphone felan bakiyosun adamlar kamerada da antutu puaninda da ilk ona giremiyor sonra geliyor burda boș yapıyorsunuz git internete antutu july 2020 yaz araștır dxomark 2020 yaz araștır dediklerimi anlarsın ama anca siz boș laflara devam
iphone se 2020 gülüyor sana

Top Bottom