Neler Yeni

6 Yıllık arkadaşıma açıldım ve red yedim

Efea0eax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Aydın
6 Yıllık bir kız arkadaşım vardı pazartesi günü açıldım ve reddetti (hiç bir erkek istemiyormuş hayatında,sınava odaklanması lazımmış vs.)mesajla düzgün iletişim kuramadigimizdan dolayı bugün yüzyüze görüştüm ve şunları dedim"sen bunun geçici heves olduğunu düşünüyorsun fakat ben seni seviyorum,bu aralar ortalıkta pek olmayacağım ama her zaman yanındayım" gibisinden şeyler söyledim o da karşılık olarak"konuşmayı kesmemiz daha iyi olur senin için" dedi bende ustelemedim.İşin sıkıntılı yanı ise annelerimiz arkadaş ve fazlasıyla ortak arkadaşımız olduğu için karşıma çıkacak.Ben seviyorum fakat çok usteledigimide biliyorum.Kafama çok takıldı bakıp bakıp ağlıyorum unutma lazım ne yapmaliyim iyi forumlar

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Satürn
6 Yıllık bir kız arkadaşım vardı pazartesi günü açıldım ve reddetti (hiç bir erkek istemiyormuş hayatında,sınava odaklanması lazımmış vs.)mesajla düzgün iletişim kuramadigimizdan dolayı bugün yüzyüze görüştüm ve şunları dedim"sen bunun geçici heves olduğunu düşünüyorsun fakat ben seni seviyorum,bu aralar ortalıkta pek olmayacağım ama her zaman yanındayım" gibisinden şeyler söyledim o da karşılık olarak"konuşmayı kesmemiz daha iyi olur senin için" dedi bende ustelemedim.İşin sıkıntılı yanı ise annelerimiz arkadaş ve fazlasıyla ortak arkadaşımız olduğu için karşıma çıkacak.Ben seviyorum fakat çok usteledigimide biliyorum.Kafama çok takıldı bakıp bakıp ağlıyorum unutma lazım ne yapmaliyim iyi forumlar
6 yıllık arkadaşınsa zaten anlaman gerekirdi açılmaman gerektiğini

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Erkekten ve kızdan arkadaş olmayacağının canlı kanlı örneğisin. Betalıktan vazgeç. Yazdığın şeylere bak. Elin kızına bakıp ağlıyorsun. Kendini nasıl bir hale düşürdüğünün farkına var. Unutmam lazım falan yazmışsın öyle bir şey yok hafıza sildirme diye bir şey olmadığına göre unutmak diye bir şey de yok. Sadece acıtmayacak hale getireceksin kendini. Bu da zamanla olur. Ayrıca erkek istememe falan muhabbetleri yalan. Seni istemiyor.

Kara*

80+ Silver
6 yıl içinde anca mı kafana dank etti bak gör şimdi kız sınavı işi gücü halledince nasıl manitayı çekiyor davetlerine gidersin artık😉

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,380
Üyeler
163,305
Son üye
talha1545
Top Bottom