Neler Yeni

6 Yıllık Gmail Hesabım Çalındı

Speârz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak
Merhaba 3 gün önce öğle saatlerinde Çin'den bir şahıs giriş yapmaya çalıştı ve bende reddettim.Ardından 2 dakika sonra direk beni oturumdan attı ve ; şifreyi,kurtarma e postası,telefon numarası gibi bilgileri değiştirdi.
Hesabı tamamen ben kurdum tüm koyduğum şifreler ezberimde tüm soruların yanıtlarını biliyorum.Hatta ekte de gördüğünüz gibi güvenlik kodlarını bile zamanında SS almıştım çalındığı gün.Hesabı geri almam lazım içinde onlarca kredi kartı ve önemli mesajlaşmalar var.Ne yapmam gerek yardım eder misiniz?

Bahsedilen gmail : [email protected]

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    23.1 KB · Hit: 97
  • 2.jpg
    2.jpg
    14 KB · Hit: 94

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
Merhaba 3 gün önce öğle saatlerinde Çin'den bir şahıs giriş yapmaya çalıştı ve bende reddettim.Ardından 2 dakika sonra direk beni oturumdan attı ve ; şifreyi,kurtarma e postası,telefon numarası gibi bilgileri değiştirdi.
Hesabı tamamen ben kurdum tüm koyduğum şifreler ezberimde tüm soruların yanıtlarını biliyorum.Hatta ekte de gördüğünüz gibi güvenlik kodlarını bile zamanında SS almıştım çalındığı gün.Hesabı geri almam lazım içinde onlarca kredi kartı ve önemli mesajlaşmalar var.Ne yapmam gerek yardım eder misiniz?

Bahsedilen gmail : [email protected]
Önemli olan üyelikleri kapatın (kredi kartı gibi) kartınıza limit koyun kart bilgiler bu zamanda çok ucuza satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,019
Üyeler
166,136
Son üye
taahaa
Top Bottom