%60 klavye aldım ama masaüstünde çalışmıyor laptopta çalışıyor ne yapmam lazım

%60 klavye ne oluyor ben anlamadım birisi beni bilgilendirebilir mi?

%60 klavye ne oluyor ben anlamadım birisi beni bilgilendirebilir mi?
F1-2-3 gibi, Home, Numpad gibi gibi tuşlara yer verilmiyor ve küçük klavyeler.
Yardım eder misiniz ?
Bilgisayarınızla uyumlu değil yüksek ihtimal. Ürünün açıklama, tanıtım bölünüde de "(işletim sistemlerini sıralıyor) gibi dizüstlerinde ya da cihazlarda uyumlu *olabilir*" yazılmış. Yüksek ihtimal dizüstü ile uyumlu PC ile değil.

Yok hocam çalışır ikisinde de
hocam bende yeni gördüm detaylı okursanız "Windows serileri, Android, Linux, iOS vb. destekleyen dizüstü bilgisayarlar gibi cihazlarınızla uyumlu olabilir." diyor üsteki arkadaşın da dediği gibi galiba sadece dizüstünde çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F1-2-3 gibi, Home, Numpad gibi gibi tuşlara yer verilmiyor ve küçük klavyeler.

Bilgisayarınızla uyumlu değil yüksek ihtimal. Ürünün açıklama, tanıtım bölünüde de "(işletim sistemlerini sıralıyor) gibi dizüstlerinde ya da cihazlarda uyumlu *olabilir*" yazılmış. Yüksek ihtimal dizüstü ile uyumlu PC ile değil.
teşekkür ederim bende az önce gördüm. Başka %60 klavye önerileriniz var mı bildiğiniz vs.

bu klavye hakkında ne düşünüyorsunuz pc ve dizüstünde her ikisininde de çalışır mı ?

Sorunun kaynagı bu mudur bilmem lakin böyle noname klavyelere para vermeyin ghostigden tutun 1000 tane sorunları çıkabiliyor

Anne Pro 2 var bütçeniz yeterse. Attığınız klavye Bilgisayara uyumlu gözüküyor.
Bende arıyorum aynı bütçe ile arkadaşla noname gibi ama fena değil yorumlara falan baktığında gayet iyi sıkıntı mı çıktı iade et amazonun 30 gün iade politikası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,136
Üyeler
185,031
Son üye
monolith
Geri