omer_34
80+ Silver
arkadaş yukarda kesin çözüm paylaşmış hocam onu yapabilirsinizolmadı del ile de denedim
arkadaş yukarda kesin çözüm paylaşmış hocam onu yapabilirsinizolmadı del ile de denedim
Neler yazıyor, söylerseniz ona göre yardımcı olabilirim.
hocam bios pilini söküp pcyi açıcakmıyım yoksa çıkarıp takıp başlatcakmıyım%60 klavyelerde f tuşları yok diye biliyorum ben!
atamakta yazılım üstünden oluyor klavyeden yapsan bile bir şey farketmez kendi driveri üzerinden yapıyor yani çalışmasi için windowsu açman gerekir
çözüm ise !
+bios pilini sok /1. çözüm
+hdd çıkar sonra biosa gir direk boot dan 1. boot yolu olarak usb yi seç sonra hdd yi tak /2. çözüm
(2 sinden birini yaprsan direk seni biosa atıyor zaten)
bu ekrandan giremzsin biosaMesaj otomatik birleştirildi:
hocam bios pilini söküp pcyi açıcakmıyım yoksa çıkarıp takıp başlatcakmıyım
tamam deniyorumbu ekrandan giremzsin biosa
pili söküp pc yi açacaksın
olmazsa 2. seçeneği dene onda olmama ihtimali yok =)tamam deniyorum
msinfo32
yazıp "Sistem Özeti" kısmında "BIOS Modu" karşısında ne yazıyor? UEFI yazmıyorsa benim çözüm yolum işe yaramayacaktır. Arkadaşın söylediği gibi pili sökün.olmazsa 2. seçeneği dene onda olmama ihtimali yok =)
eski yazıyor ve ben bios pilini naıl sökücem veya oraya uefi nasıl getircem ?Windows'tayken Windows tuşu + R kombinasyonu yapıpmsinfo32
yazıp "Sistem Özeti" kısmında "BIOS Modu" karşısında ne yazıyor? UEFI yazmıyorsa benim çözüm yolum işe yaramayacaktır. Arkadaşın söylediği gibi pili sökün.
bios pili saat pili gibi bir pileski yazıyor ve ben bios pilini naıl sökücem veya oraya uefi nasıl getircem ?
Bilgisayarı yeniden başlat ve durmadan F8 tuşuna bas. Boot ekranı gelicek.eski yazıyor ve ben bios pilini naıl sökücem veya oraya uefi nasıl getircem ?
bu olmuyorBilgisayarı yeniden başlat ve durmadan F8 tuşuna bas. Boot ekranı gelicek.
bios pilini çıkardım ama bios ekranı gelmedi
dual bios vardır büyük ihtimallebu olmuyor
bios pilini çıkardım ama bios ekranı gelmedi
m2 var onu çıkarmam için ekran kartınıda çıkarmam gerek2. seçeneği dene olmama ihtimali yok
f1 f10 ve f12 tuşlarını deneMerhaba bilgisayarıma format atmam gerekiyor ama klavye %60 olduğu için yapamadım f2yi başka tuşa atadım oda olmadı nasıl yaparım ?