Bence en çok parayı kulaklık ve mouse a vermelisin kulaklık olarak hs 35 öneririm alternatif arctis 1 ve kizaru olur zaten kıydırık rampage asla alma en ucuz en adi malzemeleri kullandıkları için ucuz oluyor gamepower ve James Donkey de aynı şekilde ama yalan olmasın gp ve jd nin başarılı ürünleri var yalan yok rampagedede drop plus olabilir ama ben olsam almam. Mouse olarak rgb istersen rival 3 onun dışında elin büyükse ss 300s, alternatif istersen asus tuf m3 veya m5 klavyeyide ben olsam kaç tl kaldı bilmiyorum ama game power warlock(sanırsam *rainbow*) veya calypso olur onun dışında philips vardı adını unuttum Abdullah abi incelemişti baya hoşuma gitti o gayet başarılı onuda öneririm birde mümkün olduğunca red switch almaya çalış meraklı olabilirsin blue switchlere ama pişman olursun tak tak ses çıkarır ve arkadaşınla dcden konuşurken o klavyenin sesi gider o seste yankılı oluyor mikrofondan aldığı için sesi hiç hoş olmuyor red bile çok bence bak sana yemin ederim laptop klavyesiyle yazıyorum forumda arada çok ses yapıyor tabi gece 3 bir tek onun sesi çıkınca öyle oluyor switchi gri laptop klavyesinin.