Hocam eğer bu yeni jenerasyon ise sesini bilemem ama bende bunun eski versiyonu var turuncu renkler var üstünde uçak motoru gibi ses çıkariyor x calibreyi alacaksanizhttps://www.hepsiburada.com/xigmate...libre-600-80plus-power-supply-p-HBV00000GLCOR
Ben bunu Xigmatek kullanıyorum. Sanılanın aksine çok sesli değil ve gayet güzel bir PSU. Zaten ben genelde oyun oynarken şarkı falan dinliyorum sesi pek umursamam fiyatı uygun sağlam PSU. İstersen videolarına gözat
Tam olarak attığım linktekini kullanıyorum 600W Bende bir sıkıntı yok. Veya hissetmiyorda olabilirim. Dediğim gibi genelde şarkı dinlerim oyun oynarken. Hikayeli oyun oynarkende oyunun kendi sesi yok ediyor.Hocam eğer bu yeni jenerasyon ise sesini bilemem ama bende bunun eski versiyonu var turuncu renkler var üstünde uçak motoru gibi ses çıkariyor x calibreyi alacaksaniz
Alıntıyı görüntüle
Bundan ALMAYIN aldırtmayın derim
oyun oynarken kulaklık takmak zorunda kalıyorum ben vallaTam olarak attığım linktekini kullanıyorum 600W Bende bir sıkıntı yok. Veya hissetmiyorda olabilirim. Dediğim gibi genelde şarkı dinlerim oyun oynarken. Hikayeli oyun oynarkende oyunun kendi sesi yok ediyor.
Sharkoon zaten kaliteli sağlam markadırBaşta shp 650w v2 alacaktım geri vazgeçtim daha sağlam bi marka alayım diye önerebileceğiniz PSU lar var mıdır ? ( bütçe : 550 )
hocam ben önercektim benden hızlı çıkmışsın bence de bu fiyat performans bir psuBu PSU'yu tavsiye ederim çok iyidir. 12V kanalından 600W'ın 588'ini verebiliyor.Cooler Master 600W MWE 80+ White Güç Kaynağı
Cooler Master 600W MWE 80+ White Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr