tallhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
1000 lira civarında bütçem var. Daha ucuz olursa benim için daha iyi olur. Rx 5600 xt ile kullanacağım
Bu ikisi arasında hangisi tercih ederdiniz ? Dark Guardian - MSI mag force 100rPSU fsp 600 +80
Kasa dark guardian
Dark Guardian daha iyi bir model ancak ben şahsen almazdım, markadan dolayı. Dark Guardian almanız daha iyi olur.Bu ikisi arasında hangisi tercih ederdiniz ? Dark Guardian - MSI mag force 100r
MsiBu ikisi arasında hangisi tercih ederdiniz ? Dark Guardian - MSI mag force 100r
https://www.teknobiyotik.com/aeroco...si-aktif-pfc-rgb-guc-kaynagi-ae-cylnp600.html tercih edilebilir mi ?Dark Guardian daha iyi bir model ancak ben şahsen almazdım, markadan dolayı. Dark Guardian almanız daha iyi olur.
Edilir. Bunu da öneririm:
rampage hero al 600w da psu al yanına 800 tl falan ediyor sanırım ben kullanıyorum rampage hero yu güzel.tasarımı kötü ama toz filtreleri falan baya iyi.1 usb3.0 2 usb2.0 kulaklık ve şaj giriş kısmı var kasanın üstünde hemen.kulaklığımı oraya takıyorum mesela ben yakın oluyor.2ssd 2hdd slotu ve 8 de fan bölmesi var 4 tane takılı geliyor 4 tane daha takabiliyosun sanırım.1000 lira civarında bütçem var. Daha ucuz olursa benim için daha iyi olur. Rx 5600 xt ile kullanacağım
Rampage kasa ve PSU'ları önermiyorum, önermiyoruz. FSP dava güvenilir bir marka.rampage hero al 600w da PSU al yanına 800 TL falan ediyor sanırım ben kullanıyorum rampage hero yu güzel.tasarımı kötü ama toz filtreleri falan baya iyi.1 usb3.0 2 usb2.0 kulaklık ve şaj giriş kısmı var kasanın üstünde hemen.kulaklığımı oraya takıyorum mesela ben yakın oluyor.2ssd 2hdd slotu ve 8 de fan bölmesi var 4 tane takılı geliyor 4 tane daha takabiliyosun sanırım.