Rampagein güzel dediğim hiçbir şeyi yokhttps://www.trendyol.com/rampage/rm...gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-165068756
Bu nasıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadas cok önerdi
Rampagein güzel dediğim hiçbir şeyi yokhttps://www.trendyol.com/rampage/rm...gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik-p-165068756
Bu nasıldır
Arkadas cok önerdi
Havit mi bunlar mıbiraz çıkabilirsen bunu öneririm
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçe yoksa bu olabilir
Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yada bu
XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
X lite dan şikayetçi olanlar görmüştümbiraz çıkabilirsen bunu öneririm
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçe yoksa bu olabilir
Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yada bu
XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer blackshark v2x alicaksan alabilirsin. Alamam dersen h2002d alHavit mi bunlar mı
ne kadar ekmek o kadar köfte rampageden iyidir diye düşünüyorum. Hyperx cloud alpha s kullanıyorum ben mesela deri ve kumaş pedleri var. Kumaş ped geçtim çok rahat oluyor yeni kulaklık alıcaksan kumaş ped kriterinede dikkat edebilirsin ucuz kulaklıklarda Deriler bir süre sonra dökülmeye başlıyor çünkü ...X lite dan şikayetçi olanlar görmüştüm
Razer blackshark v2x alicaksan alabilirsin. Alamam dersen h2002d al
Akşama alacaktım kalmamış :cX lite dan şikayetçi olanlar görmüştüm
Razer blackshark v2x alicaksan alabilirsin. Alamam dersen h2002d al
Hocam bu akşam alacaktım Havit kalmamış. Bu bütçede başka öneriniz var mıdır?Rampagein güzel dediğim hiçbir şeyi yok
Mpow air se öneriliyor hocam bide xpg precog s xpgnin biraz mikrofon tırtAkşama alacaktım kalmamış :c
Hocam bu akşam alacaktım Havit kalmamış. Bu bütçede başka öneriniz var mıdır?
Hocam babamı ikna edebilirsem Razer BlackShark V2 X alacağım ama yorumlarda ses seviyesi düşük demişler bir bilginiz var mı?Mpow air se öneriliyor hocam bide xpg precog s xpgnin biraz mikrofon tırt
Bi bilgim yok 1k civarı bütçesi olanlara 10 kişiden 9unun önerdiği kulaklık sorun yaşicanizi sanmamHocam babamı ikna edebilirsem Razer BlackShark V2 X alacağım ama yorumlarda ses seviyesi düşük demişler bir bilginiz var mı?
Hocam babamı ikna edebilirsem Razer BlackShark V2 X alacağım ama yorumlarda ses seviyesi düşük demişler bir bilginiz var mı?