crabman
80+ Bronze
poloda aynı şekilde küçük hocam siz geniş araç istiyorsanız 1.3 multijet daha mantıklı olurÇok küçük araçlar hocam insan içine bindiğinde daraliyor
poloda aynı şekilde küçük hocam siz geniş araç istiyorsanız 1.3 multijet daha mantıklı olurÇok küçük araçlar hocam insan içine bindiğinde daraliyor
Bu butcede başka sedan yokmudur pekipoloda aynı şekilde küçük hocam siz geniş araç istiyorsanız 1.3 multijet daha mantıklı olur
temiz bulabilirseniz VW Jetta olabilir 1.6 tdiBu butcede başka sedan yokmudur peki
hocam suv tercih edermisiniz?Bu butcede başka sedan yokmudur peki
kia cerato motor mekanik olarak sorunsuz araba, yol tutuşu a3 e eşdeğer. megane, corollaBu butcede başka sedan yokmudur peki
temiz
Bu egealarin kmler ne böyle 150k 200k km var cogusunda hepsi sirket arabası herhalde birde boş paket easy yanlış bilmiyosamben 1.3 2019/2020 hatasız egea sedan öneririm satması kolay ustası bol yada yok bana modelli lazım dersen 1.4 2021/22 makyajlanmışını a
Varsa olurtemiz bulabilirseniz VW Jetta olabilir 1.6 tdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam suv tercih edermisiniz?
hocam suv bulamadım ama şöyle bir sedan işinizi görür benceVarsa olur
Kia cerato nasıldır arkadaş yazmışhocam suv bulamadım ama şöyle bir sedan işinizi görür bence
kia cerato hakkında pek bilgim yok hocam otomatik şanzıman kalitesi vs. bilmiyorum. ama 136 beygirlik modellerinin motor güçleri gayet iyi. araştırın eğer kronik sorunları yoksa alınabilcek bir araba gibi duruyor.Kia cerato nasıldır arkadaş yazmış
Dis görünüş olarak güzel duruyor sanruflu falan
Teşekkürler hepinizekia cerato hakkında pek bilgim yok hocam otomatik şanzıman kalitesi vs. bilmiyorum. ama 136 beygirlik modellerinin motor güçleri gayet iyi. araştırın eğer kronik sorunları yoksa alınabilcek bir araba gibi duruyor.
rica ederim hocam. aklınıza takılan birşeyler olursa yine sorabilirsiniz.Teşekkürler hepinize
hocam sakin kullanan adam şehir içi ve uzun yol yapmayana iyi tüpte bu paraya 100km de kullanıma bağlı 160-180tl arası yakan başka var mıegea 1.4 fire diyorsanız alınmaz hocam
o zaman 30/50 binde 2021/22/23(tüpsüz gelir o fiyata 21 hariç) 1.4 al eğer hep şehir içi ise evet boş paketi easy ama 2.el de easy ile easp plus arasında 10k fiyat farkı ya vardır yada yokturBu egealarin kmler ne böyle 150k 200k km var cogusunda hepsi sirket arabası herhalde birde boş paket easy yanlış bilmiyosam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Varsa olur
hocam yakıt tüketimine lafım yok. 1.4 fire egealar gitmiyor. 127Nm tork değeri mevcut.hocam sakin kullanan adam şehir içi ve uzun yol yapmayana iyi tüpte bu paraya 100km de kullanıma bağlı 160-180tl arası yakan başka var mı
Genelde şehir içi kullanicam yılda bir iki kere 600km uzun yola giderimhocam sakin kullanan adam şehir içi ve uzun yol yapmayana iyi tüpte bu paraya 100km de kullanıma bağlı 160-180tl arası yakan başka var mı
o zaman 30/50 binde 2021/22/23(tüpsüz gelir o fiyata 21 hariç) 1.4 al eğer hep şehir içi ise evet boş paketi easy ama 2.el de easy ile easp plus arasında 10k fiyat farkı ya vardır yada yoktur