İndirimli olarak bulabilirseniz;Kraken TE,Blackshark V2X ve Corsair Void Elite önerebilirim.Selamlar, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Bütçem 600₺
İndirimli olarak bulabilirseniz;Kraken TE,Blackshark V2X ve Corsair Void Elite önerebilirim.
Bence gayet iyi fiyat,aşırı uzun bir kablosu var,tek sıkıntısı yan tarafta olan mesh kısım paslanıyor.
50₺ kupon ile birlikte 560₺'ye denk geliyor uygun mudur? [Link Yenilendi]
Bence gayet iyi fiyat,aşırı uzun bir kablosu var,tek sıkıntısı yan tarafta olan mesh kısım paslanıyor.
Kraken TE ses açısından üzmeyecektir,rahat bir kulaklık. Sadece ben mesh kısmın paslanmasından rahatsız oldum. Kulaklığın ses kartı pc ye USB ile bağlanıyor ama ses kartı harici olduğu için kulaklık 3.5mm jaka da sahip.Bende şu anda Razer Tiamat V2.2 var, ama sanırım pek tercih edilmemiş bu kulaklık, bu TE Modeli oyun için daha iyi midir ses kartı olması açısından?
mesela benimkinde ses kartı yok 3.5mm jak ile bağlanıyor.
Kraken TE ses açısından üzmeyecektir,rahat bir kulaklık. Sadece ben mesh kısmın paslanmasından rahatsız oldum. Kulaklığın ses kartı pc ye USB ile bağlanıyor ama ses kartı harici olduğu için kulaklık 3.5mm jaka da sahip.
Sürekli terleyen bir insan olduğumdan ellerim yüzünden sıvı temasına maruz kalmış olabilir emin değilim.Paslanan yüzeyin fotoğrafını atabilir misiniz, ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
Saçlarınız ya da elleriniz ıslak iken kulaklık takıp sıvı temasına maruz bıraktınız mı acaba?
Sürekli terleyen bir insan olduğumdan ellerim yüzünden sıvı temasına maruz kalmış olabilir emin değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paslanan yüzeyin fotoğrafı(diğer kısımda paslanmayla alakalı eser yok)
İndirimde bulursan Razer Blackshark V2 X öneririm.
Edit: Şuan tam 600TL'ye var Migros'da.
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi
Geniş ürün yelpazesi, en uygun fiyatlı ürünleri ve aynı gün teslimat fırsatıyla online market alışverişinizde Migros Sanal Market size iyi gelecek!www.migros.com.tr