Reis 1 kişinin önermesi ile forumdaki 5 kişinin önermesi aynı güvenceye mi sahip?![]()
HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.689,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende atayım da tam olsun bari.
Yahu zaten 1 tane atılmış üstüne neden birkaç defa daha atıyorsunuz ki?
Aynı linki kopyala yapıştır yapıp atmak yerine onun mesajını alıntılayıp bende bunu tavsiye ederim diyebilirsin.Reis 1 kişinin önermesi ile forumdaki 5 kişinin önermesi aynı güvenceye mi sahip?
Gözünü seveyim saçma sapan şeyler söyleme ya. Onunkini alıntılayıp ben de bunu öneriyorum demek ya da direk ben de klavyeyi atıp önermem. Aynı kapıya varıyorAynı linki kopyala yapıştır yapıp atmak yerine onun mesajını alıntılayıp bende bunu tavsiye ederim diyebilirsin.
Başkalarının yazdığı mesajın aynısını tekrar yazmak yerine Beğen tuşunu kullanabilirsiniz.Gözünü seveyim saçma sapan şeyler söyleme ya. Onunkini alıntılayıp ben de bunu öneriyorum demek ya da direk ben de klavyeyi atıp önermem. Aynı kapıya varıyor
Abi küçücük şeyleri problem etmesek mi?? Hem önerdiğim klavyeyi atıyorum hemde benimle aynı görüşte olanın yorumunda beğeniyorum. Tamam birdahakine öyle yaparım ama problem edilecek bir şey değilBaşkalarının yazdığı mesajın aynısını tekrar yazmak yerine Beğen tuşunu kullanabilirsiniz.
750 TL bandında tam istediğin bir klavye var. Red switchten daha sessiz ve çok daha hızlı. Malzeme kalitesi olarakta çok üst düzey bir klavye. AŞırı renk ve kabalığıda yok. Kendimde kullanıyorum 1.5 2 yıldır gayet memnunum. Daha önce red ve blue da kullandım. Romer G Tactile adamdır.https://www.gittigidiyor.com/bilgis...mpaign=standard&utm_content=standard&v=0.33.5