Listede en çok tavsiye ettiğiniz hangisidir peki? 2 tane melobuds önermişsiniz aralarında ne gibi fark var?+QCY HT05 Melobuds (n11'in kendi n11 mağazası 550 TL'ye satıyor şu an stok bitmiş, yenilenince akşam saat 18.00'de de 500 üstü 50 TL kupon kullanıp 500 TL'ye alabilirsin.)
+QCY T18 Melobuds (n11 590 TL yine 50 TL kupon ile 540 TL olur.)
+Havit 630BT
+QCY H2
Biraz daha fiyat artırırım dersen;
+Jabra Elite Active 3
+Anker Q10i
Bulabilirsen soundpeats air3 öneririm amac sadece müzikse, bi alt modeli soundpeats true air 2 de güzel.600 TL ye kadar bassları ve ses kalitesi üzmeyecek kulaklık arıyorum, bütçeyi değecekse hafif aşabilir.
+HT05 Melobuds: ANC, şeffaflık, oyun modu, uyku modu, uygulama desteği gibi özellikleri var. Ekolayzırı (bas, tiz, mid) dengeli. 7 saate yakın kullanıma sahip. Kutusu ile 2 defa daha tam şarj edebilirsin. 6 mikrofonu var görüşmelerde dış sesi iyi yalıtıyor. Tek, çift, üç dokunma kontrolleri var.Listede en çok tavsiye ettiğiniz hangisidir peki? 2 tane melobuds önermişsiniz aralarında ne gibi fark var?
Basslara ve netliğe önem veren birisiyim, T18 daha mantıklı duruyor benim için. Teşekkür ederim ayrıca.+HT05 Melobuds: ANC, şeffaflık, oyun modu, uyku modu, uygulama desteği gibi özellikleri var. Ekolayzırı (bas, tiz, mid) dengeli. 7 saate yakın kullanıma sahip. Kutusu ile 2 defa daha tam şarj edebilirsin. 6 mikrofonu var görüşmelerde dış sesi iyi yalıtıyor. Tek, çift, üç dokunma kontrolleri var.
+T18 Melobuds: Çift cihaz desteği var, Qualcomm3050 çipine sahip bu sayede AptX codeği ile kullanılabilir. (AptX yaptığın işe göre ses gönderiyor örneğin müzik dinlerken kaliteye öncelik veriyor oyun oynarken gecikmenin az olmasına öncelik veriyor.). Yine ayrı oyun modu var. 24Bit ses çözünürlüğü desteği var. Ekolayzır yine dengeli, daha iyi müzik deneyimi sağlar (tizler baslar daha net), özellikle yüksek çözünürlüklü müzik dinlemek için iyi. 7 saate yakın kullanıma sahip yine kutu 2 kez daha şarj edebilirsin. 4 mikrofonu var görüşmelerde memnun edecektir. Tek, çift, üç dokuma kontrolleri var.
Kısaca daha iyi bir yalıtım ve gürültüden uzaklaşma olsun müzikte de normal olsun yeter dersen HT05 Melobuds.
Yüksek çözünürlüklü müzik dinlerim, her enstrümanı ayrı ayrı duyarım hassas kulağım var dersen T18 Melobuds.
Silikonlu bir model arıyorum. Aklımda H2 hybrit vardı ama fiyatı fazlaBulabilirsen soundpeats air3 öneririm amac sadece müzikse, bi alt modeli soundpeats true air 2 de güzel.
Qcy ht05 Melobuds'ı sadece müzik icin önermem geniş özelliği var mikrofonu güzel ama yazdıklarım kadar iyi müzik kalitesi yok