Çözüldü✓ 600 TL mouse önerisi

Rival 3 falan önermişler, hocam sakın rival 3, sensei ten'e falan para vermeyin...

hocam daha ne önerelim piyasadaki bütün mouseları önerdik birini seç al işte 600 TL ye ne bekliyorsun anlamadım.
hocam yani uuzn uzun soruyorum yazdığınız önerilere bakıyorum eğer sorunlu bir modelse almam, bu yüzden bu kadar araştırıyorum, ama haklısın biraz fazla araştırıyorum :)

hocam yani uuzn uzun soruyorum yazdığınız önerilere bakıyorum eğer sorunlu bir modelse almam, bu yüzden bu kadar araştırıyorum, ama haklısın biraz fazla araştırıyorum :)
Bozulup bozulmaması biraz şans işi sen bozulan ürünlerin yorumlarına bakıyorsun o yüzden bu kadar tereddüt ediyorsun. benim aldığım mekanik klavye 1.5 ay içinde bozuldu bazıları 2 yıldır kullanmaya devam ediyor mesela. Çok kafaya takma istediğini al geç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Al bu da son önerim biraz daha üstüne koyup alabilirsin daha önerim yok.

Bozulup bozulmaması biraz şans işi sen bozulan ürünlerin yorumlarına bakıyorsun o yüzden bu kadar tereddüt ediyorsun. benim aldığım mekanik klavye 1.5 ay içinde bozuldu bazıları 2 yıldır kullanmaya devam ediyor mesela. Çok kafaya takma istediğini al geç.

sizde haklısınız aslında hocam, sağolun öneriniz için

ben kilolu bi insanım elimde biraz büyük cillop gibi uyuyor alıştıktan sonra bi problem yok ama genede sen bilrisn
valla okuduğum yorumlarda sürekli v2 mini çok küçük diyorlardı, el ölçüleriniz nedir acaba

model ı sipariş ettim hocam teşekkürler tekrardan

Son düzenleme:
Geri