Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
Film izlemek,Kod yazmak,Bazen de oyun oynamak için notebook onerilerinizi bekliyorum
Ne hallere düştük yav katılıyorum yorumunuza dolar da sağ olsun piyasayı iyice yükseltecek belliO fiyata 2. El GTX 1050 ti veya GTX 1650 laptop bakınız. O fiyata alacağınız sıfır laptop çöp kutusudur.
Hocam 6K ya düzgün Laptop kalmamış iyi laptop için 8,9 K Vermek LazimNe hallere düştük yav katılıyorum yorumunuza dolar da sağ olsun piyasayı iyice yükseltecek belli
Dolar 9 olduğun da o da kalmayacak gibi hemen anlık fiyatlara yansıyor dakika saat demeden ben de aldım aldım derken alamıyorum piyasa belli fiyatlar belli 9.000 TL bile tatmin etmiyor artık alacağın ürüne bakılınca.Hocam 6K ya düzgün Laptop kalmamış iyi laptop için 8,9 K Vermek Lazim
5 bine 6 GB 1060 laptoplar var. 2. El onlardan alın güncel oyunları hep oynarsinizDolar 9 olduğun da o da kalmayacak gibi hemen anlık fiyatlara yansıyor dakika saat demeden ben de aldım aldım derken alamıyorum piyasa belli fiyatlar belli 9.000 TL bile tatmin etmiyor artık alacağın ürüne bakılınca.
Hocam şimdi ben ilk kez laptop alacağım5 bine 6 GB 1060 laptoplar var. 2. El onlardan alın güncel oyunları hep oynarsiniz
Hocam şimdi ben ilk kez laptop alacağım
Ailem 2.El olayına ne der bilemiyorum
Hocam vaktiniz Varsa 6,6,5,7K Fiyatlarında sıfır notebook onerilerinizi alırımOldu ki sıkıntı yaşadın bu süreçte bir daha hiç birşeye yönlendiremezsin ve fikirlerine saygı duyulmaz. Eğer ki sıcak bakmıyorlar ise. Çokta fazla üsttelememek gerek çünkü sıkıntı olur ise bu sefer durumu 2x olarak yaşarsın.
Genel de o bantta hp modelleri öneriyorlar özellik bakımından daha iyi fiyat performans olarak düşük bütçe de indirimleri kovalamakta fayda var. Bir ara acer nitro önerisi çoktu piyasa ya bakmadım lakin hp ve acer nitro tarafından bu bütçede tercihinizi yapabilirsiniz.Hocam vaktiniz Varsa 6,6,5,7K Fiyatlarında sıfır notebook onerilerinizi alırım