Neler Yeni

6000 tl bütçe ile pc+monitör önerisi

Erhanlk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erhan Dundar
6000 tl bütçem var bunla hem pc hem monitör alıcam sizce ne almalıyım

EmreTRk

80+ Bronze
Sistem olarak Abdullah abinin toplama sistemlerinden tercih etmeni öneriyorum kesinlikle.

Monitör olarak eğer yüksek fps oyuncusu değilsen AOC'un bu monitörü aşırı hoşuma gidiyor.

Eğer yok ben en az 144hz monitör istiyorum dersende fiyatı biraz artırıp Abdullah abinin de videosunu çektiği Gamebooster monitörlerden tercih edebilirsin.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
6000 tl bütçem var bunla hem pc hem monitör alıcam sizce ne almalıyım
Bende almayı istiyorum ama açtığım konularda herkes şuan alma diyor bende öyle düşünüyorum ama pcsizlikden bıktım bence sende şuan alma dolar en yüksek anında şuan gitgide de artıyor ama ille alıcam diyorsan : + monitör olarak aoc c24g1 önerebilirim istersen sistemde artan paranla ram ve ssd de alabilirsin :)
4.7k.png

Erhanlk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erhan Dundar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende almayı istiyorum ama açtığım konularda herkes şuan alma diyor bende öyle düşünüyorum ama pcsizlikden bıktım bence sende şuan alma dolar en yüksek anında şuan gitgide de artıyor ama ille alıcam diyorsan : + monitör olarak aoc c24g1 önerebilirim istersen sistemde artan paranla ram ve ssd de alabilirsin :) Alıntıyı görüntüle
bende zaten şuan almayı düşünmüyorum senin attığın pc de bana pahalı geldi ama yinede teşekkürler :)

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...mk8gx4m1d3000c16-bellek-fiyati,260974890.html x2
ya da

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Bu arada kesinlikle şu zam zamanlarının bitmesini bekle. :)

EmreTRk

80+ Bronze
Bende almayı istiyorum ama açtığım konularda herkes şuan alma diyor bende öyle düşünüyorum ama pcsizlikden bıktım bence sende şuan alma dolar en yüksek anında şuan gitgide de artıyor ama ille alıcam diyorsan : + monitör olarak aoc c24g1 önerebilirim istersen sistemde artan paranla ram ve ssd de alabilirsin :) Alıntıyı görüntüle
Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama neden 4000 TL lik bir kasada MSI'ın en pahalı b450 anakartını kullanma gereği duydunuz?

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama neden 4000 TL lik bir kasada MSI'ın en pahalı b450 anakartını kullanma gereği duydunuz?
İleriye dönük . Upgrade için
Estağfirullah ne ayıbı

Top Bottom