Bende almayı istiyorum ama açtığım konularda herkes şuan alma diyor bende öyle düşünüyorum ama pcsizlikden bıktım bence sende şuan alma dolar en yüksek anında şuan gitgide de artıyor ama ille alıcam diyorsan : + monitör olarak aoc c24g1 önerebilirim istersen sistemde artan paranla ram ve ssd de alabilirsin6000 tl bütçem var bunla hem pc hem monitör alıcam sizce ne almalıyım
bende zaten şuan almayı düşünmüyorum senin attığın pc de bana pahalı geldi ama yinede teşekkürlerBende almayı istiyorum ama açtığım konularda herkes şuan alma diyor bende öyle düşünüyorum ama pcsizlikden bıktım bence sende şuan alma dolar en yüksek anında şuan gitgide de artıyor ama ille alıcam diyorsan : + monitör olarak aoc c24g1 önerebilirim istersen sistemde artan paranla ram ve ssd de alabilirsin Alıntıyı görüntüle
Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama neden 4000 TL lik bir kasada MSI'ın en pahalı b450 anakartını kullanma gereği duydunuz?Bende almayı istiyorum ama açtığım konularda herkes şuan alma diyor bende öyle düşünüyorum ama pcsizlikden bıktım bence sende şuan alma dolar en yüksek anında şuan gitgide de artıyor ama ille alıcam diyorsan : + monitör olarak aoc c24g1 önerebilirim istersen sistemde artan paranla ram ve ssd de alabilirsin Alıntıyı görüntüle
İleriye dönük . Upgrade içinHocam işinize karışmak gibi olmasın ama neden 4000 TL lik bir kasada MSI'ın en pahalı b450 anakartını kullanma gereği duydunuz?