şuan kullanıyorum ve memnunumaklın varsa msi alma. ısık sızması kalitesiz ayaklar gevsek gückablosu ne arasan var. onun dısında tavsiyelere bak.
Hocam size attığım monitör de kafama yattı gibi 7.2 k gibi fiyata buldum 7.2k ya 280 hz ama 1080p sizce 280hz 1080p mi 2k 180p mi youtubeye cs go içeriği yayını yapmayı da düsünüyorum dell alsam bazıları çok dandik diyor size attığım sizce nasılsıkıntı çıkaracağını sanmıyorum 700 daha ekleyip https://www.hepsiburada.com/msi-31-...ng-monitor-p-HBCV000047PCD8?magaza=Techburada alınabilir aktif olarak kullanıyorum ve memnunum
csgo tarzı oynayacaksınız attığınız gayet yeterli olur sizeHocam size attığım monitör de kafama yattı gibi 7.2 k gibi fiyata buldum 7.2k ya 280 hz ama 1080p sizce 280hz 1080p mi 2k 180p mi youtubeye cs go içeriği yayını yapmayı da düsünüyorum dell alsam bazıları çok dandik diyor size attığım sizce nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem sisteme upgrade için ek param da kalıyor
Hocam sa monitörümü aldım asus tuf vg279qm1a 280 hz dell alacaktım karşımda asusu görünce (biraz asus fanıyım) direk aldım 7.5 k gibi bi fiyatı vardı dell ile 500 tl oynuyordu iade etmeli miyim beni yarı yolda bırakır mıcsgo tarzı oynayacaksınız attığınız gayet yeterli olur size
hayırlı olsun hocam yarı yolda bırakmazHocam sa monitörümü aldım asus tuf vg279qm1a 280 hz dell alacaktım karşımda asusu görünce (biraz asus fanıyım) direk aldım 7.5 k gibi bi fiyatı vardı dell ile 500 tl oynuyordu iade etmeli miyim beni yarı yolda bırakır mı
Teşekkürler hocamhayırlı olsun hocam yarı yolda bırakmaz
Hocam dell g2524h aldım çok memnunumAsus vg279q3a bakmanı tavsiye ederim