Neler Yeni

15-18 Bin TL Arası Sistem Önerisi

cashlord

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,son bilgisayar topladığımdan bu yana 10 yılı geçiyor, toplama olarak mantıksız geldiği için her türlü sistem önerilerine açığım. Şuan ki sistemim artık donmalarından vesaire bıktırdı. Çoğu oyuna girdiğim zaman takılmalar, FPS droplar yiyorum. YouTube'den video açtığımda 5 saniye yüklenme süresi bekliyorum, oyunlardayken videolar açılırken oyunumda droplar oluyor. Bunun üzerine Mavi ekran, siyah ekran gibi şeylerde günlük olarak sekmeden mevcut ve artık bu bilgisayarın ömrünü doldurduğunu düşünüyorum.

Genel olarak oyun oynuyorum, aktif olarak en çok oynadığım oyun New World.

Şuan ki sistemim :

ASUS H61M-PRO Anakart
i7 2600 3.40 Ghz 😂 (İlk çıktığında toplamıştım kaç yıllık olduğunu oradan anlayabilirsiniz.)
G-SKILL Ripjaws 8 GB 1333hz RAM
Sapphire R9 280 Ekran Kartı (Sapphire denen markadan nefret ediyorum. Sapphire marka ekran kartı önermezseniz çok sevinirim kendisinden ömrümün sonuna kadar uzak durmak istiyorum.)
Birde SSD mevcut geçen sene aldığım.
ASUS VX239 IPS Monitör (Bu monitörün sisteme yeterli olup olmayacağını da belirtirseniz çok memnun olurum.)

Şimdi yukarıdaki sistem üzerine yeni çıkan oyunları oynayabileceğim bir sistem arıyorum. 3 hafta gibi bir sürem var araştırıp karar verebilmek için.
Monitör önerlerine de açığım eğer yetersiz derseniz. Maksimum çıkabileceğim bütçe monitör ile 20 BİN monitörsüz ise 18-19 BİN TL.

Teşekkür ederim bilgisayar donmasın yeter kafasındayım artık çünkü normal Chrome'da bile gezinirken takılmalar yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,530
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri