Öneri 6000 TL Bütçeyle %75 Hotswap Klavye Arıyorum (Custom Build Odaklı)

Sasuke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Bütçe
6000
Selamlar,
Maksimum 6000 TL bütçem var ve bu bütçeyle %75 form faktöründe, hotswap destekli bir klavye arıyorum.
Aşağıdaki kriterleri gözeterek önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:

Beklentilerim:

• Hotswap: 3-pin & 5-pin uyumlu olması önceliğim
  • Kasa rengi: Beyaz veya “frosted” (buzlu/yarı şeffaf) kasa tercihim
  • RGB: Olabilir ama şart değil. South-facing RGB varsa artı puan
  • Switch/Keycap: Barebone da olabilir; ayrı almayı düşünüyorum
  • Modlanabilirlik: Stabilizer kalitesi ve mod desteği benim için önemli

Ekstra Bilgi:
Aslında uzun vadede kendi custom klavyemi oluşturmak istiyorum. İstediğim zaman parçaları değiştirip modlayabileceğim
bir yapı arıyorum. Bu yüzden sadece hazır klavye değil, kasa ve PCB gibi bileşen önerilerine de açığım.

Selamlar,
Maksimum 6000 TL bütçem var ve bu bütçeyle %75 form faktöründe, hotswap destekli bir klavye arıyorum.
Aşağıdaki kriterleri gözeterek önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:

Beklentilerim:

• Hotswap: 3-pin & 5-pin uyumlu olması önceliğim
  • Kasa rengi: Beyaz veya “frosted” (buzlu/yarı şeffaf) kasa tercihim
  • RGB: Olabilir ama şart değil. South-facing RGB varsa artı puan
  • Switch/Keycap: Barebone da olabilir; ayrı almayı düşünüyorum
  • Modlanabilirlik: Stabilizer kalitesi ve mod desteği benim için önemli

Ekstra Bilgi:
Aslında uzun vadede kendi custom klavyemi oluşturmak istiyorum. İstediğim zaman parçaları değiştirip modlayabileceğim
bir yapı arıyorum. Bu yüzden sadece hazır klavye değil, kasa ve PCB gibi bileşen önerilerine de açığım.
3 farklı gasket seçeneğine sahip kasayı açıp değişebiliyorsun
quick release sistemi var yani knobu söküp direkt üst plakayı çok kolay çıkarabiliyorsun

3 farklı gasket seçeneğine sahip kasayı açıp değişebiliyorsun
quick release sistemi var yani knobu söküp direkt üst plakayı çok kolay çıkarabiliyorsun
klavyeyi beğendim hoşuma gitti 1.2mm pcb ile 1.6mm pcb arasında kaldım sanki 1.2mm olanın sesi daha hoş gibi geliyor bu konuda sen ne düşünüyorsun sen olsan hangisini seçerdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında aralarındaki tek fark çıkan sesin seviyesi sanırım

klavyeyi beğendim hoşuma gitti 1.2mm pcb ile 1.6mm pcb arasında kaldım sanki 1.2mm olanın sesi daha hoş gibi geliyor bu konuda sen ne düşünüyorsun sen olsan hangisini seçerdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında aralarındaki tek fark çıkan sesin seviyesi sanırım
1.2mm daha yumuşak yazım hissiyatı sunarken 1.6mm daha sert stabil yazım hissiyatı sunuyor. Redditte kullanıcı yorumlarını okumanı tavsiye ederim hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin birisi iki versiyonu da kullanıp 1.6mm tercih etmiş

Geri