Dostlar selamlar. Şuan yurtdışındayım 145 euroya corsair hs 80 max buldum. Almayı düşünüyorum fakat internette büyük kafalı insanlar için rahatsız edici olabileceği söylenmişti. Kullananlar var mıdır varsa önerir misiniz teşekkürler.
olduğun yerdeki fiyatları ve piyasayı bilmiyorum ama dediğin model kulaklık bizim burda pek tutan modellerden değilDostlar selamlar. Şuan yurtdışındayım 145 euroya corsair hs 80 max buldum. Almayı düşünüyorum fakat internette büyük kafalı insanlar için rahatsız edici olabileceği söylenmişti. Kullananlar var mıdır varsa önerir misiniz teşekkürler.
hocam bu forumda hs80 max baya bi övülüyodu yaolduğun yerdeki fiyatları ve piyasayı bilmiyorum ama dediğin model kulaklık bizim burda pek tutan modellerden değil
o manada demedim zaten kulaklık güzel fakat sizin ordaki fiyatları bilmiyorum daha iyisi varmı diye bizim burda şu aralar pahalı ondan alanı pek görmedim manasında idihocam bu forumda hs80 max baya bi övülüyodu ya
Ya TR'de olsa bile sahibinden den istese alırMadem yurt dışından ürün alma imkanın var. TR'de satılmayan kaliteli kablosuz kulaklıklardan birini tercih edebilirsin. Bu YouTube kanallarında bazılarından bahsedilmiş bir incele istersen.
BadIntent ve GadgetryTech
Her ürün sarı sitede yok. Olanlar da ikinci el kullanılmış şekilde satıyor. Resmen çöpe atmak yerine bari satışa koyayım demişler.Ya TR'de olsa bile sahibinden den istese alır
Hocam mediamarktdan alacağım kulaklığı, bahsettiğiniz markalar için ibternetten almam lazım onu yapamıyorum.Madem yurt dışından ürün alma imkanın var. TR'de satılmayan kaliteli kablosuz kulaklıklardan birini tercih edebilirsin. Bu YouTube kanallarında bazılarından bahsedilmiş bir incele istersen.
BadIntent ve GadgetryTech