Neler Yeni

6000TL CORSAIR HS80 MAX Alınır mı?

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Renas Doğan
Dostlar selamlar. Şuan yurtdışındayım 145 euroya corsair hs 80 max buldum. Almayı düşünüyorum fakat internette büyük kafalı insanlar için rahatsız edici olabileceği söylenmişti. Kullananlar var mıdır varsa önerir misiniz teşekkürler.

Shourd

80+ Gold
Dostlar selamlar. Şuan yurtdışındayım 145 euroya corsair hs 80 max buldum. Almayı düşünüyorum fakat internette büyük kafalı insanlar için rahatsız edici olabileceği söylenmişti. Kullananlar var mıdır varsa önerir misiniz teşekkürler.
olduğun yerdeki fiyatları ve piyasayı bilmiyorum ama dediğin model kulaklık bizim burda pek tutan modellerden değil

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olduğun yerdeki fiyatları ve piyasayı bilmiyorum ama dediğin model kulaklık bizim burda pek tutan modellerden değil
hocam bu forumda hs80 max baya bi övülüyodu ya

Shourd

80+ Gold
hocam bu forumda hs80 max baya bi övülüyodu ya
o manada demedim zaten kulaklık güzel fakat sizin ordaki fiyatları bilmiyorum daha iyisi varmı diye bizim burda şu aralar pahalı ondan alanı pek görmedim manasında idi

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam benim buradaki fiyatları araştıracak pek şamsım yok açıkçası ben sadece türkiye fiyatıyla karşılaştırdım. Türkiyede şuan en ucuz 8300 tl. Yarın memlekete döneceğim için pek fiyat araştırması yapmadım

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert
Madem yurt dışından ürün alma imkanın var. TR'de satılmayan kaliteli kablosuz kulaklıklardan birini tercih edebilirsin. Bu YouTube kanallarında bazılarından bahsedilmiş bir incele istersen.
BadIntent ve GadgetryTech

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,098
İsim
Oğuz
Mükemmel fiyat alınabilir. Çok fazla indirime girmediği için ve çok stoğu olmadığı için arkadaşın dediği gibi çok tutmadı. Aslında güzel bir şey çünkü çok underrated kulaklık.

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Renas Doğan
Madem yurt dışından ürün alma imkanın var. TR'de satılmayan kaliteli kablosuz kulaklıklardan birini tercih edebilirsin. Bu YouTube kanallarında bazılarından bahsedilmiş bir incele istersen.
BadIntent ve GadgetryTech
Hocam mediamarktdan alacağım kulaklığı, bahsettiğiniz markalar için ibternetten almam lazım onu yapamıyorum.

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Renas Doğan
up.....

Top Bottom