600tl bütçe klavye önerisi

AboveShaft

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
600tl ye klavye önerir misiniz?
Benim aklımda şu 3 klavyeden biri var.
hangisi sizce?
Başka klavye önerileri de bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
hangisi sizce?

Teşekkürler.
hocam benim en yakın arkadaşımda gamepower calypso var hem suya dayanıklı hemde blue switch leri var ışıkları falanda çok güzel , arkadaşım çok uzun zamandandır kullanıyor ve herhangi bir sorunu çıkmadı gidip 600 tl vereceğinize 360 tl ye şimdi buldum cebinizede 240 tl kalmış olur onuda fare için falan kullanırsınız (https://www.trendyol.com/gamepower/...boutiqueId=555478&merchantId=107281&gads=true)

hocam benim en yakın arkadaşımda gamepower calypso var hem su geçirmez hem blue switch leri var ışıkları falanda çok güzel , arkadaşım çok uzun zamandandır kullanıyor ve herhangi bir sorunu çıkmadı gidip 600 TL vereceğinize 360 TL ye şimdi buldum cebinizede 240 TL kalmış olur onuda fare için falan kullanırsınız (https://www.trendyol.com/gamepower/...boutiqueId=555478&merchantId=107281&gads=true)
Güzel bir farem var. Gamepower Saber Rgb Blue Switch vardı ben de. 2.defa wasd basmama sorunu yaşadığım için iade ettim. Gelen paranın üstüne 200-250tl ekleyip kaliteli bir şey alacağım. Bu yüzden bu sefer gamepower gibi fason markalardan uzak durmak istiyorum. Teşekkürler :)

Güzel bir farem var. Gamepower Saber Rgb Blue Switch vardı ben de. 2.defa wasd basmama sorunu yaşadığım için iade ettim. Gelen paranın üstüne 200-250tl ekleyip kaliteli bir şey alacağım. Bu yüzden bu sefer gamepower gibi fason markalardan uzak durmak istiyorum.
ben sadece çevremde uzun zaman kullanan ve hiç sorun şamayan biri olduğundan ve fiyatıda bütçenizin altında olduğundan önereyim dedim ama sorun yaşadıysanız karar sizin tabikide :)

ben sadece çevremde uzun zaman kullanan ve hiç sorun şamayan biri olduğundan ve fiyatıda bütçenizin altında olduğundan önereyim dedim ama sorun yaşadıysanız karar sizin tabikide :)
Doğrudur calypso modeli sağlam diyorlar ama o aralıkta bir klavye alıcak olsam bunu tercih ederdim. Bu da calypso gibi optik switch kullanıyor.

Sağol yine de.

hangisi sizce?

Teşekkürler.
Cevap bekliyorum.

adamın o kadar parası var gamepower gibi bir ürün öneriyorsunuz. ileride alacak üzülcek lütfen önermeyin böyle fiyata böyle markalar

hocam benim en yakın arkadaşımda gamepower calypso var hem suya dayanıklı hemde blue switch leri var ışıkları falanda çok güzel , arkadaşım çok uzun zamandandır kullanıyor ve herhangi bir sorunu çıkmadı gidip 600 TL vereceğinize 360 TL ye şimdi buldum cebinizede 240 TL kalmış olur onuda fare için falan kullanırsınız (https://www.trendyol.com/gamepower/...boutiqueId=555478&merchantId=107281&gads=true)
Outemu switch?????? ve 600tl bütçe varken

Switchleri hangi marka? Attığım klavyelere de bakar mısın? Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,558
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri