Red dragon K552 alabilirsin600-700 TL arası bütçem var. Red Switch ve RGB olan bir mekanik klavye almak istiyorum, ilk mekanik klavyem olacak. Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?
donanım arşivinden videosunu izledim, çekildiği tarihte klavyenin yazılımı yokmuş, şuan var mı?%100 Gamepower Saber Almalısın Eğer RGB Seviyorsan...
Var ancak alacak kişiler şimdiden yay sesine hazırlıklı olsun onu bilerek alsın.donanım arşivinden videosunu izledim, çekildiği tarihte klavyenin yazılımı yokmuş, şuan var mı?
tecrübe mi yoksa ytden mi öğrendin?+ uzun kullanımda basmayan tuşlar
600-700 TL arası bütçem var. Red Switch ve RGB olan bir mekanik klavye almak istiyorum, ilk mekanik klavyem olacak. Hangi klavyeyi tercih etmeliyim?
ortalama kaç ay götürür? veya o konuda garantisi yok mu?Tecrübe. 2 tane eskittim, kutuları dolabın üzerinde duruyor
Garantisi yok bende bir gazla aldım arkadaşlarımın 6-7 ay gitmişti benimki 1 seneye doğru yaklaşınca sorun çıkmayacak sandım ama max 2 aya vefat haberi geldiortalama kaç ay götürür? veya o konuda garantisi yok mu?
Bendeki de 1 yılı geçti sayılır daha hiçbir sorun yok.İnşallah böyle devam eder.Garantisi yok bende bir gazla aldım arkadaşlarımın 6-7 ay gitmişti benimki 1 seneye doğru yaklaşınca sorun çıkmayacak sandım ama max 2 aya vefat haberi geldi