Neler Yeni

60K Bütçem var (Sistem Önerebilir Misiniz?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
Monitörüm var dostlar. Bu yüzden monitör dahil olmayan güzel bi kasa önerebilir misiniz? (Bilgisayar Mühendisliği kazandım. Bu yüzden yazılımla da baya haşır neşir olacağım. Oyunlarda yüksek FPS de benim istegim.) Cevaplar için şimdiden teşekkürler <3

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Baran YAĞÇI
Monitör nedir ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Monitörüm var dostlar. Bu yüzden monitör dahil olmayan güzel bi kasa önerebilir misiniz? (Bilgisayar Mühendisliği kazandım. Bu yüzden yazılımla da baya haşır neşir olacağım. Oyunlarda yüksek FPS de benim istegim.) Cevaplar için şimdiden teşekkürler <3
valla bu bütçedeki bir sistemde full HD oynarsan üzülürüm valla 2K olsa güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hazır sistemmi bakıyorsunuz yoksa kendim toparlarım diyormusunuz ona göre tavsiyede bulunacam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bu bütçedeki bir sistemde full HD oynarsan üzülürüm valla 2K olsa güzel olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hazır sistemmi bakıyorsunuz yoksa kendim toparlarım diyormusunuz ona göre tavsiyede bulunacam.
Hocam hiç fark etmez açıkçası. Hangisi daha avantajlı olursa onu tercih edeceğim. Hazır sistem olsa daha kolay olur benim için tabii

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam hiç fark etmez açıkçası. Hangisi daha avantajlı olursa onu tercih edeceğim. Hazır sistem olsa daha kolay olur benim için tabii
İşlemci 12269 TL
Anakart 4439 TL
Ram 3899 TL
SSD 2179 TL
İşlemci Soğutucu 2299 TL
PSU 3999 TL
Bilgisayar Kasası 3321 TL
Ekran Kartı 28582 TL

Totalde 60987 TL tutuyor forumdaki arkadaşlar yorumda bulunursa sevinirim parça kalitesini önde tutarak elindeki monitörü değerlendirebileceğin 1080P de minimal darboğaz verecek ve Kodlama render gibi işlerde sana yardımı dokunacak bir işlemci seçimi yaparak böyle bir kasa oluşturdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,530
Üyeler
167,148
Son üye
donugu
Top Bottom