Neler Yeni

60k hazır sistem önerisi lazım

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Enes Bahadır
Merhabalar 60k bütçem var nvidia lı sistem arıyorum önerileriniz neler birde soğutucu bütçeye dahil olursa sevinirim
65 k yapabilirsen 4070 ti süper , 7800x3d , 32gb ram ,1tb ssd sistem var

KYLORIN

80+ Silver
Sadece teknoloji konusunda nvidia onde demistin, bende frame gen konusunda amd daha iyi dedim ve iyi oldugu 2-3 konuyuda yazdim
Dostum nvidia teknoloji olarak önde. dlss,raytracing,nvidia reflex gibi konular oyunlarda çok iyi. yazılımsaol olarak nvidia brodcast ve benzeri uygulumalarda çok iyi. Nvidiada hata alma oranı amdye göre çok daha düşük.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Dostum nvidia teknoloji olarak önde. dlss,raytracing,nvidia reflex gibi konular oyunlarda çok iyi. yazılımsaol olarak nvidia brodcast ve benzeri uygulumalarda çok iyi. Nvidiada hata alma oranı amdye göre çok daha düşük.
Dlss konusunda evet önde nerdeyse hiç görüntüyü bozmuyor.
Raytracing zaten yapan Nvidia
Nvidia reflex bilmiyorum amd anti lag 2 falan var bilmediğmdeb dolayi karsilastirmicam.
Kayıt uygulamasi konushnda da nvidia iyi evet doğru.
Ama frame gen konusunda amd daha önde.
Vee evet nvidia çok daha stabil lakin amd de sorun çıkma olasılığı artık baya az.

KYLORIN

80+ Silver
Dlss konusunda evet önde nerdeyse hiç görüntüyü bozmuyor.
Raytracing zaten yapan Nvidia
Nvidia reflex bilmiyorum amd anti lag 2 falan var bilmediğmdeb dolayi karsilastirmicam.
Kayıt uygulamasi konushnda da nvidia iyi evet doğru.
Ama frame gen konusunda amd daha önde.
Vee evet nvidia çok daha stabil lakin amd de sorun çıkma olasılığı artık baya az.
aksini idda etmiyorum bütçe kısıtlıysa zaten amd ekran kartı öneririm. sorunada cevap reflex anti lag dan daha iyi çalışıyor

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
aksini idda etmiyorum bütçe kısıtlıysa zaten amd ekran kartı öneririm. sorunada cevap reflex anti lag dan daha iyi çalışıyor
Anladım. Ama bence yapacağı şeye göre nvidia vs amd alması dğru olur diye dusunuyom alacak kisinin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,619
Üyeler
159,645
Son üye
sondramlus
Top Bottom