🔥 -60k-- PCHOCASI YENİ SİSTEM --RTX 4070 SUPER 12GB ve 7800x3D SİSTEM 🔥

Özellestirmeden 50 bin tl yaprım. 5 binini kendim ödedim. Babam 45 bini ödememek için takla atıyor. Allah teknoloji cahillerinden korusun

Son düzenleme:
Özellestirmeden 50 bin TL yaprım. 5 binini kendim ödedim. Babam 45 bini ödememek için takla atıyor. Aklah teknoloji cahillerinden korusun
napıcaksınız hocam oyun oynamaktan başka? babanız 45bin lira vermedi diye teknoloji cahili mi oldu? 4060ti olan bi sistem isteyin belki ona parası yeter, sıkıntıya girmez adam. sanki yarısını ödemişsiniz falan gibi 5 binini ödedim, 45 binini ödemiyor diyorsunuz. unreal engine'de oyun yapıp 1 senede amorti edecekseniz o parayı başka.

Allah gecinden versin, yarın birgün babanızı özlersiniz. bilgisayar cart curt için aranızı bozmayın

4070 ti super olsa belki

bana çok pahalı geldi

Bunun nesinin fiyat avatajı var ki?

25K ekran kartı( 22ye Gigabyte var da hadi laf olmasın)
13K işlemci
7K anakart
6k ram 32gb
3k ssd
3k kasa
3k psu
3k sıvı soğutma

Gram fiyat avantajı yok. TI Super olsa hadi neyse 4070S ler 20-25K arasında. Taş gibi sistem çıkardım. Model isteyene model de sıralarım yani.

Özellestirmeden 50 bin TL yaprım. 5 binini kendim ödedim. Babam 45 bini ödememek için takla atıyor. Aklah teknoloji cahillerinden korusun
yazık la adama :)
Yani bende öyle yaptım ama bizim yarı yarıyadı . İnsaflıydım ben yine DERFGTHYJUKLO

Geri