hocam 70x30 50 tl sizce boyut olarak yeterli midir ?Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Masam 60x120 ve gayet güzel https://www.trendyol.com/mastek/raz...MI856G0ceT7gIVgbt3Ch0j5AY4EAQYASABEgIUUvD_BwEarkadaşlar dediğim gibi 60x120 masaya baya büyük bi mouse pad istiyorum bütçem çok yok max 40 50 TL olursa güzel olur
Xrades Reyzır çok güzel duruyor.Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Mouse ve klavye icine sigar fakat mouse icin cok fazla yer kalmaz mouse'u cok donduruyorsanız yetmeyebilirhocam 70x30 50 TL sizce boyut olarak yeterli midir ?
o zaman mecbur 90x40 alacağız hepsi bir olsun istiyorum :/Mouse ve klavye icine sigar fakat mouse icin cok fazla yer kalmaz mouse'u cok donduruyorsanız yetmeyebilir
Sadece mouse icin bunu oneririm
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arkadasin attigina bakabilirsiniz o zamano zaman mecbur 90x40 alacağız hepsi bir olsun istiyorum :/
Kullanmadım bilmiyorum dostum.hocam hyperbeast ve mario çok hoşuma gitti acaba mario gözüktüğü gibi midir
Fiyat 30tl fazla ama kaliteli suanda aktif kullanıyorum dokusu güzel kenarları acayip saglam.arkadaşlar dediğim gibi 60x120 masaya baya büyük bi mouse pad istiyorum bütçem çok yok max 40 50 TL olursa güzel olur