610s jd

Reaksiyon skoru
3
Jd 610s nasıl alacagim red veya blue switch hangisi tercih edilmeli sizce almalı mıyım veya ucuz bir klavye alıp geceyimmi
Sistem alacagim
R5 2600x
Gtx 1660 super
8 gb ram
Spec 05 kasa 550w psu alacagim
B450m s2h
Bazen diyorumki bu kdr bunlara para verme git r5 3600 al diyorum ekipman hevesim kaçıyor

Ben olsam RED switch alırım

Jd 610s nasıl alacagim red veya blue switch hangisi tercih edilmeli sizce almalı mıyım veya ucuz bir klavye alıp geceyimmi
Sistem alacagim
R5 2600x
Gtx 1660 super
8 gb ram
Spec 05 kasa 550w psu alacagim
B450m s2h
Bazen diyorumki bu kdr bunlara para verme git r5 3600 al diyorum ekipman hevesim kaçıyor
Dostum şahsen klavyeden çok anlamam ama sistem her zaman daha önemlidir. Bütçenin %95ini sisteme yatırmanı öneririm. bide illa 3. nesil bir işlemci almana gerek yok. Hem 3. nesil işlemciler bazı anakartlarda sıkıntı çıkarabiliyor. Anakartının biosu 3. nesiller için güncellenmediyse biosunu eski nesil bir işlemciyle veya msı anakartın varsa biosflashback denilen sistemleriyle güncellemen gerekir. Bunu ek bilgi olarak verdim şuan bios sıkıntısı çıkacağını sanmıyorum ama 3. nesil bir işlemci alacaksan almadan önce sor bios sürümü güncel mi diye. Şuan çoğu oyun 8gb üzeri ram kullanıyor. Bu yüzden ramini kesinlikle 16 yapmalısın. Örneğin Cod MW 12gb ve üstü ram kullanıyor. Ama bence sistem daha önemli olduğundan ucuz bir klavye alıp geç sonradan alırsın klavyeni. Ama bir sistem parçasını sonradan değiştirmek istesen daha çok bir para vermen gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri