ekran kartı super modeli değil ve çokk pahalıarkadaşlar daha almadım fikirlerinizi söyler misiniz? bu fiyata daha iyisi olur mu?
3100 yerine 10100f+h410 takınarkadaşlar daha almadım fikirlerinizi söyler misiniz? bu fiyata daha iyisi olur mu?
arkadaşlar daha almadım fikirlerinizi söyler misiniz? bu fiyata daha iyisi olur mu?
arkadaşlar daha almadım fikirlerinizi söyler misiniz? bu fiyata daha iyisi olur mu?
evet daha iyi :/bu sistem ssd kronik olmasına rağmen seninkinden iyi ve 4300 TLINTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
teşekkürler bakacağımPatriot Burst 480GB Sata 3 SSD Disk PBU480GS25SSDR | TrendyolPollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
O sistemden yaklaşık 2 kat daha performanslı