Neler Yeni

640TL'ye Bu Ayakkabı Alınır Mı

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
Merhaba yakın bir zamanda bir ayakkabı almayı düşünüyorum, alacağım ayakkabıya benzer tabanı yüksek versiyonu olan conserve run star Hike'ın çakmasını kullandım ve ayağımı acıttı 40 numara bana tam oluyor fakat biraz yürüdükten sonra ayağımı acıtıyor acaba çakma olduğu için mi bilmiyorum yeni ayakkabıda da öyle olmaması için 40,5 sipariş etmeyi düşündüm fakat yokmuş 41 çok mu büyük gelir bilemedim kısacası 650TL bu ayakkabıya değer mi 41 numara sipariş etsem büyük gelir mi ?
Ayakkabı linki: https://www.trendyol.com/converse/u...eaker-p-3877442?boutiqueId=61&merchantId=2975
Ürünün yorumlarında kendi numaranızı alın veya yarım numara küçük alın diyorlar 40 numara mı alsam.

Ekler

• 1_org_zoom.jpg
    1_org_zoom.jpg
    62 KB · Hit: 105

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Muhammed
Merhaba yakın bir zamanda bir ayakkabı almayı düşünüyorum, alacağım ayakkabıya benzer tabanı yüksek versiyonu olan conserve run star Hike'ın çakmasını kullandım ve ayağımı acıttı 40 numara bana tam oluyor fakat biraz yürüdükten sonra ayağımı acıtıyor acaba çakma olduğu için mi bilmiyorum yeni ayakkabıda da öyle olmaması için 40,5 sipariş etmeyi düşündüm fakat yokmuş 41 çok mu büyük gelir bilemedim kısacası 650TL bu ayakkabıya değer mi 41 numara sipariş etsem büyük gelir mi ?
Ayakkabı linki: https://www.trendyol.com/converse/u...eaker-p-3877442?boutiqueId=61&merchantId=2975
Ürünün yorumlarında kendi numaranızı alın veya yarım numara küçük alın diyorlar 40 numara mı alsam.
O fiyata ayakkabı alınır da o ayakkabı alınmaz ( benim fikrim tabii ki )

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Yaşınız kaç ? Eğer gelişime açıksanız biraz büyük alın ayakkabı çabuk eskimesin her zaman alınan şey değil hele ki pahalı fiyatlıysa.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Değmez. Bunun yerine daha güzel marka ve model ayakkabı alınabilir bence.

alex jensen

80+ Silver
650 tl converse vermem için havadan para yağması lazım o fiyata çok daha iileri var

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O fiyata ayakkabı alınır da o ayakkabı alınmaz ( benim fikrim tabii ki )
650 TL converse vermem için havadan para yağması lazım o fiyata çok daha iileri var
Değmez. Bunun yerine daha güzel marka ve model ayakkabı alınabilir bence.
Ne önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşınız kaç ? Eğer gelişime açıksanız biraz büyük alın ayakkabı çabuk eskimesin her zaman alınan şey değil hele ki pahalı fiyatlıysa.
14

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bence aşırı çirkin bir ayakkabı ve 650 TL kesinlikle etmez. Ama zevk meselesi

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
650 tl vericeksem ayakkabının kendi kendine yürümesi gerekiyor saka bi yana bu ayakkabının bi özelliği yok aynı fiyata parasını hak eden bir sürü ayakkabı var

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
650 tl bir ayakkabıya verilmez.
Tabi bunun dolar ile geldiğini yurt dışı birimine göre uygun fiyatlı olması gibi durumlar var.
Maalesef alınmaz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
650 TL bir ayakkabıya verilmez.
Tabi bunun dolar ile geldiğini yurt dışı birimine göre uygun fiyatlı olması gibi durumlar var.
Maalesef alınmaz.
Çakma ayakkabı alıyorum 1 sene gidiyor, ayağım büyük diye pahalı oluyor bir de. 130-150 TL oluyor.
650 TL bende olsa herhalde 3 yıllık spor ayakkabı param çıkar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,981
Üyeler
159,427
Son üye
ahmednabi
Top Bottom