Teşekkür ederim hocam. Aklımda 7600X yerine 7600 kullanmak var ama sıvı soğutma ile X daha iyi gibi duruyor.üst düzey bir sistem olmuş güle güle kullanın
Teşekkür ederim hocam. Aklımda 7600X yerine 7600 kullanmak var ama sıvı soğutma ile X daha iyi gibi duruyor.
sistem olmamış gigabayt güç kaynakları patlıyor haberiniz olsun bedava verseler gigabayt güç kaynagı almamHepsiburada'dan şu sistemi topladım. Şurda burda daha ucuz demeyin lütfen 6 taksit imkanı sağlıyor site. Upgrade ya da downgrade yapılacak parçalar var mı ya da görüşleriniz neler? Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim hocam gigabyte güç kaynaklarını bilmiyordum sistemlerime daha koymam. Önerebileceğiniz psu markaları var mı ayrıca?sistem olmamış gigabayt güç kaynakları patlıyor haberiniz olsun bedava verseler gigabayt güç kaynagı almam
2.amd de tek kanal ram alınmaz 2x16 almanız lazım
3.sistem pahalı daha iyisi var
illa hepsiburada şart degilse modart pc nin yeni kurdugu sistem var ona bakabilrisinizTeşekkür ederim hocam gigabyte güç kaynaklarını bilmiyordum sistemlerime daha koymam. Önerebileceğiniz psu markaları var mı ayrıca?
2x16 cl30 6000mhz uygun bulursam ekleyeceğim.
Parçalar marka olsun diye böyle dizmiştim ancak bazı parçaları daha düşük segment markalarla değiştirebilirim. teşekkür ederim
Hepsiburada 6 taksit yapıyor onun için bakmıştım.illa hepsiburada şart degilse modart pc nin yeni kurdugu sistem var ona bakabilrisiniz
Santos 7A - Game Garaj
Santos 7A ,Son Nesil AMD işlemci seçenekleri, ASUS marka bileşenleri, Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER Ekran kartı, DDR5 anakart ve ram seçenekleri ile ''Santos 7A'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Anakart ve ekran kartı upgrade'i ile düşüneceğim, aklıma yatan en iyi sistem oldu açıkcası teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
kötü olmuş biraz
6 ay taksit yapacağını söylüyor 75-80kyı buluyor öyleilla hepsiburada şart degilse modart pc nin yeni kurdugu sistem var ona bakabilrisiniz
Santos 7A - Game Garaj
Santos 7A ,Son Nesil AMD işlemci seçenekleri, ASUS marka bileşenleri, Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER Ekran kartı, DDR5 anakart ve ram seçenekleri ile ''Santos 7A'' hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle