Neler Yeni

65.000TL'ye full sistem önerisi var mı(monitör,klavye,fare,kulaklık dahil)

hasomazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan muslu
Bütçe
65000
İyi forumlar.
65.000TL gibi bir bütçem olacak arkadaşlarla oyun oynarken makarasına yayın da açayım diyorum.Grafiği yüksek yeni oyunlardan da oynamak istiyorum.Bilgisayarı zorlamayacak sistem ve ekipman önerilerine açığım dostlar. Şimdiden teşekkür ederim.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Uğur Çam
Hocam 4070 süperli bir sistem yakışır üstüne de 2K monitör alırsanız tadından yenmez. Müsait olunca atacağım size

hasomazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan muslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,844
İsim
Emir
Klavye sahibinden aula f75
Kulaklık için genel kullanımda hs80 öneriyordum.Aktif kullandığım kulaklıktı fakat kafa bandı çatlıyor.Normalde bu garantide hallediliyordu.Corsairin global desteğiyle iletişime geçip yeni kulaklık gönderiyorlardı fakat artık ülke politikası yüzünden göndermiyorlar.O yüzden cloud 3 wireless önereceğim f/p açısından

geriye 50k sisteme kalıyor.Sistemi peşin mi alacaksınız taksitli mi?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Kulaklık için genel kullanımda hs80 öneriyordum.Aktif kullandığım kulaklıktı fakat kafa bandı çatlıyor.Normalde bu garantide hallediliyordu.Corsairin global desteğiyle iletişime geçip yeni kulaklık gönderiyorlardı fakat artık ülke politikası yüzünden göndermiyorlar.O yüzden cloud 3 wireless önereceğim f/p açısından

bu kadar butce varken en azından m3 pro vxe r1 yada furyleve z1 alsın

hasomazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan muslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

büyük ihtimal peşin alacağım,geriye kalan 50k içinde klavye kulaklık da almak lazım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,844
İsim
Emir
bu kadar butce varken en azından m3 pro vxe r1 yada furyleve z1 alsın
Furylevel stok kalmadı ve vxe r1 m800 pro ile aralarında ki fark 500tl olduğunu da düşünmüyorum o yüzden önermedim.

hasomazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan muslu
Evet sonradan aldım hatta monitor hariç klavye ve fare temudan kulaklık da indirimde anker kablosuz çektim öyle 57 58 civarı ediyor 55 e topladım monitor dahil
temudan çok alma taraftarı değilim,daha güvenilir ekipmanlar almak istiyorum

Top Bottom