Neler Yeni

65.000TL'ye full sistem önerisi var mı(monitör,klavye,fare,kulaklık dahil)

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
temudan çok alma taraftarı değilim,daha güvenilir ekipmanlar almak istiyorum
Aslında gayet güvenilir ve sağlam öyle olmasa 1000 sayfa ve 10000 yoruma yaklaşmadı sadece forumdaki popularitesi ama keyfinize kalmış şimdilik ucuz alıp sonra yükseltebilirsiniz ekipmanları hatta uygun monitor ikinci ekran bile yapabilirsiniz

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,850
İsim
Emir
büyük ihtimal peşin alacağım,geriye kalan 50k içinde klavye kulaklık da almak lazım
Ekipmana ve monitöre 15 16k harcıyorsunuz.50k sadece sistem.Dilerseniz sadece oyun oynayacağım diye belirtmişsiniz yani arada zevkine yayın açarım dediniz.İkinci el 0 karışık sistem alabilirsniz ya da 4070superli bir sistem alınabilir.Fakat 4070superli sistemler artık gereksiz pahalı veya özelleştirmeleri kötü.Örnek:
1733237912236.png

Eğer sizin için sorun yok ise

İlk sitede geri ödeme mevcut.1.5k geri ödemesi var.
Kasa atmyorum çünkü tamamen senin zevkine kalmış.
soğutucu kısmı ise
hava soğutucu kısmında https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html
fiyatı çok gereksiz artmış.Bunun yerin e 360mm sıvı soğutma alınır daha mantıklı.Görüntü açısından sıvı soğutma seni daha tatmin eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

mcu farkı var lod sorunu yaratabılıyor alabılıyorsa m3 pro alsın derim
Evet o da şans işi diye biliyorum.En kötü vxe r1 alınır.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Ekipmana ve monitöre 15 16k harcıyorsunuz.50k sadece sistem.Dilerseniz sadece oyun oynayacağım diye belirtmişsiniz yani arada zevkine yayın açarım dediniz.İkinci el 0 karışık sistem alabilirsniz ya da 4070superli bir sistem alınabilir.Fakat 4070superli sistemler artık gereksiz pahalı veya özelleştirmeleri kötü.Örnek:
Alıntıyı görüntüle

soğutucu kısmı ise
hava soğutucu kısmında https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html
fiyatı çok gereksiz artmış.Bunun yerin e 360mm sıvı soğutma alınır daha mantıklı.Görüntü açısından sıvı soğutma seni daha tatmin eder

yanı alabılıyorsa m3 pro alsın nordıc mcu su var

hasomazo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hasan muslu
Alıntıyı görüntüle

soğutucu kısmı ise

Sağol hocam,bayağı uğraşmışsın teşekkür ederim.Bütün linkleri tek tek inceleyip değerlendireceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,318
Üyeler
161,984
Son üye
cabaroglu
Top Bottom