Neler Yeni

(%65 İŞ / %35 OYUN) ODAKLI TOPLADIĞIM SİSTEMİM NASIL ? TAVSİYESİ OLAN VAR MI ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem korkmaz
4080 hazır sistem almak daha mantıklı değil mi. Üstüyle de monitör falan gelir
Hazır sistem sevmiyorum hocam. Çorba gibi oluyor. Her parçası farklı markadan ve fiyattan düşmek içinde saçma sapan parçalar takılı oluyor genelinde. Tamamı top-level olan hazır sistemlerde tek tek toplamaktan daha fazlaya geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem sevmiyorum hocam. Çorba gibi oluyor. Her parçası farklı markadan ve fiyattan düşmek içinde saçma sapan parçalar takılı oluyor genelinde. Tamamı top-level olan hazır sistemlerde tek tek toplamaktan daha fazlaya geliyor.
Yani INNO3D-ASROCK-GAMEPOWER 4080li alacağıma aynı fiyata MSI-ASUS-GİGABYTE 4070 alma kafasındayım. Bide arkadaşın dediği gibi parçaları zamanla aldım para bütün olsa belki alırdım hazır sistem.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz
Hesaba yatırdığınız para o, evet.
Hesaba yatırdığı para değil o. Genel oyunların değeri. İndirim ile alınıyor zaten çoğu. Zam yeme olayı vs. de var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani INNO3D-ASROCK-GAMEPOWER 4080li alacağıma aynı fiyata MSI-ASUS-GİGABYTE 4070 alma kafasındayım. Bide arkadaşın dediği gibi parçaları zamanla aldım para bütün olsa belki alırdım hazır sistem.
Anladım hocam zaten full kaliteli parça olunca en kötü 4080'li sistem 75-90 bin. Geriye de monitör parası vs. çok masraf oluyor zaten. Kaliteli parçalar sizinki.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Adem korkmaz
Hesaba yatırdığı para değil o. Genel oyunların değeri. İndirim ile alınıyor zaten çoğu. Zam yeme olayı vs. de var.
Ben zaten sadece oyunların değerine baktım alış fiyatına yani. Yine geçiyor STEAMDB'nin hesapladığı rakamı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,618
İsim
Oğuz
Ben zaten sadece oyunların değerine baktım alış fiyatına yani. Yine geçiyor STEAMDB'nin hesapladığı rakamı.
Mesela benim 48 bin diyor ama mümkün değil. Yani tahmini 10 bin civarı falan harcamışımdır galiba tam kestiremiyorum.
resim_2023-08-25_010240440.png

Top Bottom