sistem parçaları hazır4080 hazır sistem almak daha mantıklı değil mi. Üstüyle de monitör falan gelir
sistem parçaları hazır4080 hazır sistem almak daha mantıklı değil mi. Üstüyle de monitör falan gelir
Bugünkü fiyat yazıyor.altta yazan indirimsiz fiyat mı yoksa bugünkü fiyat mı acaba
Ondan bahsetmiyorum dostum direkt 4080 hazır sistem almaktan bahsediyorum.sistem parçaları hazır
anladım dostum adam 1 senedir parça parça toplamışOndan bahsetmiyorum dostum direkt 4080 hazır sistem almaktan bahsediyorum.
Hazır sistem sevmiyorum hocam. Çorba gibi oluyor. Her parçası farklı markadan ve fiyattan düşmek içinde saçma sapan parçalar takılı oluyor genelinde. Tamamı top-level olan hazır sistemlerde tek tek toplamaktan daha fazlaya geliyor.4080 hazır sistem almak daha mantıklı değil mi. Üstüyle de monitör falan gelir
Yani INNO3D-ASROCK-GAMEPOWER 4080li alacağıma aynı fiyata MSI-ASUS-GİGABYTE 4070 alma kafasındayım. Bide arkadaşın dediği gibi parçaları zamanla aldım para bütün olsa belki alırdım hazır sistem.Hazır sistem sevmiyorum hocam. Çorba gibi oluyor. Her parçası farklı markadan ve fiyattan düşmek içinde saçma sapan parçalar takılı oluyor genelinde. Tamamı top-level olan hazır sistemlerde tek tek toplamaktan daha fazlaya geliyor.
Hesaba yatırdığı para değil o. Genel oyunların değeri. İndirim ile alınıyor zaten çoğu. Zam yeme olayı vs. de var.Hesaba yatırdığınız para o, evet.
Anladım hocam zaten full kaliteli parça olunca en kötü 4080'li sistem 75-90 bin. Geriye de monitör parası vs. çok masraf oluyor zaten. Kaliteli parçalar sizinki.Yani INNO3D-ASROCK-GAMEPOWER 4080li alacağıma aynı fiyata MSI-ASUS-GİGABYTE 4070 alma kafasındayım. Bide arkadaşın dediği gibi parçaları zamanla aldım para bütün olsa belki alırdım hazır sistem.
Bilmiyordum, jkusura bakmayın.Hesaba yatırdığı para değil o. Genel oyunların değeri. İndirim ile alınıyor zaten çoğu. Zam yeme olayı vs. de var.
Ben zaten sadece oyunların değerine baktım alış fiyatına yani. Yine geçiyor STEAMDB'nin hesapladığı rakamı.Hesaba yatırdığı para değil o. Genel oyunların değeri. İndirim ile alınıyor zaten çoğu. Zam yeme olayı vs. de var.
Mesela benim 48 bin diyor ama mümkün değil. Yani tahmini 10 bin civarı falan harcamışımdır galiba tam kestiremiyorum.Ben zaten sadece oyunların değerine baktım alış fiyatına yani. Yine geçiyor STEAMDB'nin hesapladığı rakamı.
Maşallahı var hesabın hocamMesela benim 48 bin diyor ama mümkün değil. Yani tahmini 10 bin civarı falan harcamışımdır galiba tam kestiremiyorum.
Alıntıyı görüntüle