Neler Yeni

650-750W PSU önerisi.

arisaka

80+ Bronze
Elimde ki A650GF cpu+gpu yüke girince sisteme reset attırıyor onu servise gönderip yerine başka bir PSU almayı düşünüyorum fakat piyasa uçmuş kıytırık PSU lar bile dünya para, 2.elin de pek farkı yok herkes uçuk fiyatlar çekiyor.

Şuan bulduğum en iyi PSU bu;

Farklı sitelerde gözünüze çarpan kaçırılmıcak bir ürün var mı? benim gördüğüm bu fiyat aralığında en iyisi bu gibi.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Elimde ki A650GF cpu+gpu yüke girince sisteme reset attırıyor onu servise gönderip yerine başka bir PSU almayı düşünüyorum fakat piyasa uçmuş kıytırık PSU lar bile dünya para, 2.elin de pek farkı yok herkes uçuk fiyatlar çekiyor.

Farklı sitelerde gözünüze çarpan kaçırılmıcak bir ürün var mı? benim gördüğüm bu fiyat aralığında en iyisi bu gibi.
Hocam 6 TL daha az verin ve 10 yıl garantiye sahip %100 Japon yapımı kapasitörlere sahip full modüler XPG Core Reactor 650W alın derim.
Link: https://www.n11.com/urun/xpg-core-r...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,166
İsim
Burak Karadağ

Gaming gecesinde çıkarmı acaba iyi psu ?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

İmzadaki sistem mi reset attırıyor o psuya :D

arisaka

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 6 TL daha az verin ve 10 yıl garantiye sahip %100 Japon yapımı kapasitörlere sahip full modüler XPG Core Reactor 650W alın derim.
Link: https://www.n11.com/urun/xpg-core-r...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Core reactor serisi çok güzel de dostum 650W için o paralar aşırı fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmzadaki sistem mi reset attırıyor o psuya :D
Maalesef.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Aynı fiyata Core Reactor de var benzer kalitede. Ama Super GD 750W. Al geç ya.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Core reactor serisi çok güzel de dostum 650W için o paralar aşırı fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef.
RTX 3090 ve civarı ekran kartı almayacaksan her sistem ile mükemmel çalışır, alacağın ekran kartı nedir ve işlemci?

arisaka

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı fiyata Core Reactor de var benzer kalitede. Ama Super GD 750W. Al geç ya.
Gaming gecesini beklicem güzel bir psu gelirse alırım yoksa super gd+ acayip kafama yattı. Zaten o kalitede o fiyata başka bir 750W yok piyasada.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ciddi misin ? O sistem için neden bu kadar fazla para veriyorsun ki ?
Bu arada ben bu ürün ile RTX 3060ti GTX 1660 ti GTX 1660 ve RX 6600 kullanıyorum miningte allaha şükür tık demedi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram