MSI Vigor GK50 Low Profile oldukça başarılı ve hissiyatı mükemmel ben de birkaç ay önce aldım renk ve animasyonlarını kendin ayarlayabiliyorsun650 bütçem var üstüne çıkmam çok zor.
TKL olursa ve mavi switch olmazsa sevinirim, önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Hocam büyük klavye istemiyorum maalesef masam çok küçük ve aşırı yer kapladığını düşünüyorum.MSI Vigor GK50 Low Profile oldukça başarılı ve hissiyatı mükemmel ben de birkaç ay önce aldım renk ve animasyonlarını kendin ayarlayabiliyorsun
Bildiğim ufak klavye yok kusura bakmayınHocam büyük klavye istemiyorum maalesef masam çok küçük ve aşırı yer kapladığını düşünüyorum.
tkl klavye demiş yani numpadsiz klavye demekhttps://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-k3-red-switch-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-47274/ İndirimlerde dediğiniz fiyata düşüyor, öneririm.
Dalgınlığıma gelmiş. Türkiye'de bulmak pek mümkün değil kalitelisini.tkl klavye demiş yani numpadsiz klavye demek
bu tkl degil %60 klavyeRoyal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
siyah veya beyaz renk seçeneği mevcut
ama bu buraya atılacak çoğu klavyeden daha iyidirRoyal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
siyah veya beyaz renk seçeneği mevcut
Steelseries Apex 150 kullanıyorum açıkcası bende bu klavyeden almayı düşünüyorum, kaliteli ve şık (yedek olur)bu tkl degil %60 klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bu buraya atılacak çoğu klavyeden daha iyidir
%60 da olur sorun değil, MK61 nasıl sizce?bu tkl degil %60 klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bu buraya atılacak çoğu klavyeden daha iyidir
Güzeldir mk61. k87 de bakabilirsin tkl olarak.%60 da olur sorun değil, MK61 nasıl sizce?