İtopya yaz orda set halinde varbilgisayarımı sattım yeni alıcam.
Sana Şimdi Sistem Yazbilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın Şuan Dolar 6,73 Bir Sistem Almanı ŞİDDETLE ÖNERMİYORUM.bilgisayarımı sattım yeni alıcam.
link atarmısınızBen daha yeni sistem aldım İncehesap.com dan , R5 3500X +1660ti kombinasyonu şeklinde bir bilgisayar 1ms 144hz bir monitör de dahil içine 6450TL ye geldi sana tavsiyem orada bulunan hazır sistemleri yükseltip ,düşürerek kendine en uygun sistemi bulmak ...
Dostum sürekli her konunun altına kopyala yapıştır yapıp durmasan.Sana Şimdi Sistem Yazbilirim Fakat Onun Yerine Abdullah Abimizin Yaptığı Gibi Firmalarla Anlaşıp Bilgisayar Çıkaran Birinden Almanı Öneriyorum Hem Daha Ucuz Hem Daha İyi Parçalar Alırsın Şuan Dolar 6,73 Bir Sistem Almanı ŞİDDETLE ÖNERMİYORUM.
Millet Anlamıyor Kardeşim Aynı Şeyi Sürekli Yazmak Zorunda Kalıyorum Fark Ettiysen.Dostum sürekli her konunun altına kopyala yapıştır yapıp durmasan.