- En İyi Cevap
- 11
Dahası
PSU güvenilir değil, SSD kronik sorunlu.
PSU güvenilir değil, SSD kronik sorunlu.
Psu Hakkinda Şu VarPSU güvenilir değil, SSD kronik sorunlu.
Sinerji den psu nun özelliklerini gorebilirsinizPsu Hakkinda Şu Var
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sistem ile gaming gendeki sistemdeki kasa ve psu Ayni sinerjide psu hakkinda bilgi var ben anlamadigim icin pek bisey anlamadim
Ssd kismina gelecek olursak onuda aldiktan 1 ay sonra degistirecegim
Psu Hakkinda Şu Var
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Delos Intel Core i5 13400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF OC 12GB RX7700XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sistem ile gaming gendeki sistemdeki kasa ve psu Ayni sinerjide psu hakkinda bilgi var ben anlamadigim icin pek bisey anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinerji den psu nun özelliklerini gorebilirsiniz
Performax markasının PSU'suna güvenmem dostum güvenilmesini de önermem.Psu Hakkinda Şu Var
Sinerji den psu nun özelliklerini gorebilirsiniz
@Mert Özkaya
Butcem 7000Tl daha iyi biseyler bulabilirmisin?Performax markasının PSU'suna güvenmem dostum güvenilmesini de önermem.
Üste bunun açıklamasını yaptım dostum.Butcem 7000Tl daha iyi biseyler bulabilirmisin?
Monitör dahil
2.el olmaz
Dostum belki kampanya olmustur diye sormustum neyse haftaya yeni konu acarim belki kampanya olurÜste bunun açıklamasını yaptım dostum.
Kanka Gaming Gen Tr ye yazdim Psu Nasil Guvenilirmi Diye 2Yildir Sattiklari Bir Psu İmiş Ve Göndermeden Önce Tüm Testleri YapılıyormuşPerformax markasının PSU'suna güvenmem dostum güvenilmesini de önermem.
Bekleyeceğim zaten dostumdostum yaklaşık 1 2 hafta önce game garaj kampanya yapmıştı 1650 sistem 4800tl idi tabi 1200 af ile. 1600 af falan seçilince 5400 gibi rakamlara geliyordu. Kampanya kovala 5400 5500 gibi rakamlarda 1650 sistem alabilirsin b450 ve 2x ram alırsan 6k bulabilir. karne kampanyalarınıda bekle
Performax TR'ye geleli 2 yıl oldu mu acaba şüphedeyim.dKanka Gaming Gen Tr ye yazdim Psu Nasil Guvenilirmi Diye 2Yildir Sattiklari Bir Psu İmiş Ve Göndermeden Önce Tüm Testleri Yapılıyormuş
Neyse hocam Büyük İhtimalle Gamegarajda Haftaya Karne Kampanyası Falan OlurPerformax TR'ye geleli 2 yıl oldu mu acaba şüphedeyim.d
Dostum rampage'e sor PSU modelleriniz nasıl diye iyi derler kendi mallarını kötüleyecek halleri yok? Tabi ki iyi diyecek