o zaman bence DA'nın yeni çıkartacağı f/p sistemi bekle zaten bunların stokları hemen bitmezpahalı oldukları söylenmişti daha önceki konularımda.
Şu anki piyasaya göre artık ucuzlar, alırsanız psu değişmenizi öneririm.pahalı oldukları söylenmişti daha önceki konularımda.
instada attığı hikayede gelecek demişti; onun dışında pek bişey bilmiyorumbilinen bir şey var mı o konuda? daha yeni flexy silver çıktı sonuçta.
3060 sistemi değil asıl sistem. Başka f/p sistem çıkartacağını söylemişti.3060 sistem içindi diye biliyorum oda bugün çıktı.
3060 sistemde f/p sistem oluyor bro f/p olunca illaki düşük bütçe olması gerekmiyor piyasasına göre f/p oluyor değişiklik gösteriyor yani o durum.3060 sistemi değil asıl sistem. Başka f/p sistem çıkartacağını söylemişti.
benim hatırladığım başka bir sistem daha yapacaktı kanka istersen forumda sorabilirsin bilen biri illaki olur3060 sistemde f/p sistem oluyor bro f/p olunca illaki düşük bütçe olması gerekmiyor piyasasına göre f/p oluyor değişiklik gösteriyor yani o durum.
bu sıralar bütçenize göre sistem çok fazla yokFlexy Silver sistemini kaçırdım ve sistem bütün pny 1660s stoklarını sömürdü var mı şu sıralar farklı bir sistem maksimum 6500 bütçem monitör dahil değil sadece kasa