Neler Yeni

6500tl ye kadar sistem tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Tuna DOĞAN
Arkarkadaşlar merhaba 2009 da exper bir bilgisayar aldık ve 5-6 sene oyun falan yüklemedim şu an hala csgo yu 35-53fps de oynatabiliyor ama oyunlara ilk girişimde kasıyor sonra düzeliyor ve ram yetersiz geliyor. windows 7 starter kullanıyodu sonra windows 7 ultimate format attırdık sonra kendim windows 10 home kurdum 1.5 sendeir orijinal windows 10 pro var pcye format attınca hızlanıyor sonra yavaşlıyor bende bilgisayarı değiştirmeye karar verdim evde 2.bilgisayarımız var(casper nirvana c700) ona oyun yüklemiyorum onu sosyal medyada vb. işler gezinmek için kullanıyoruz
11 senelik bilgisayarımın özellikleri:

İntel Pentium Dual Core E6500 2.94 GHz
Kingston 2 Gb Ram 667mhz ddr3
Ati Radeon HD 4300/4500 Series 512mb
İntel Foxconn g41mxe/g41mxe-k anakart

sizlerden 6500 tl ye kadar sadece bilgisayar önerisi istiyorum belki ilerde yayın açabilirim şimdilik render yapapacağım (youtube için) ve oyun videosu çekerken kasmasın yeter oynayacağım oyunlar:
GTA 5 , CSGO , LOL , ZULA , PUBG(Bunun videosunu çekmem) sistemde istediğim şeyler:
16gb ram
ssd
gtx ekran kartı(siz belirleryin)
anakart(siz belirleyin)
işlemci intel düşünüyordum herkes amd diyor ben inteli 11 senede bozamadım kararsızım.

acemiyim yorumlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enis Can Duman
İslemci olarak intel degil amd kullan hem daha uygun fiyatli hemde daha performansli ekran kartı olarak rx580 veya rx570 (butcene gore) kullanabilirsin ama ben senin yerinde olsam vatan bilgisayara veya itopyaya giderdim buraya yazdigin seyi anlatirdim ordaki gorevlilere ve onlar kasa toplardi yani git bi vatana veya itopyaya orda sana guzel bi kasa toplarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama amd stok fan kullanma (bence) onun yerine orta fiyatli ve kaliteli bir sogutucu alirsan daha iyi olur bence

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Arkarkadaşlar merhaba 2009 da exper bir bilgisayar aldık ve 5-6 sene oyun falan yüklemedim şu an hala csgo yu 35-53fps de oynatabiliyor ama oyunlara ilk girişimde kasıyor sonra düzeliyor ve RAM yetersiz geliyor. windows 7 starter kullanıyodu sonra windows 7 ultimate format attırdık sonra kendim windows 10 home kurdum 1.5 sendeir orijinal windows 10 pro var pcye format attınca hızlanıyor sonra yavaşlıyor bende bilgisayarı değiştirmeye karar verdim evde 2.bilgisayarımız var(casper nirvana c700) ona oyun yüklemiyorum onu sosyal medyada vb. işler gezinmek için kullanıyoruz
11 senelik bilgisayarımın özellikleri:

İntel Pentium Dual Core E6500 2.94 GHz
Kingston 2 Gb RAM 667mhz ddr3
Ati Radeon HD 4300/4500 Series 512mb
İntel Foxconn g41mxe/g41mxe-k anakart

sizlerden 6500 tl ye kadar sadece bilgisayar önerisi istiyorum belki ilerde yayın açabilirim şimdilik render yapapacağım (youtube için) ve oyun videosu çekerken kasmasın yeter oynayacağım oyunlar:
GTA 5 , CSGO , LOL , ZULA , PUBG(Bunun videosunu çekmem) sistemde istediğim şeyler:
16gb RAM
ssd
gtx ekran kartı(siz belirleryin)
anakart(siz belirleyin)
işlemci Intel düşünüyordum herkes AMD diyor ben inteli 11 senede bozamadım kararsızım.

acemiyim yorumlarınızı bekliyorum.
Asus rog strix 1660ti ekran kartı
Ryzen 1600AF 12nm İşlemci
Msı b450m a pro Anakart
2x Xpg gammix d30 3000mhz ram
Toshiba 480gb tr200 ssd
Corsair delta rgb kasa

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Tuna DOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İslemci olarak Intel degil AMD kullan hem daha uygun fiyatli hemde daha performansli ekran kartı olarak rx580 veya rx570 (butcene gore) kullanabilirsin ama ben senin yerinde olsam vatan bilgisayara veya itopyaya giderdim buraya yazdigin seyi anlatirdim ordaki gorevlilere ve onlar kasa toplardi yani git bi vatana veya itopyaya orda sana guzel bi kasa toplarlar

Ama AMD stok fan kullanma (bence) onun yerine orta fiyatli ve kaliteli bir sogutucu alirsan daha iyi olur bence

zaten d.a 3.5 alıcaktım stokta yokmuş bende araştırdım itopyada beceremedim anakart falan vatan oem sistemlere baktım bulamadım kendime göre bir şey dediğiniz gibi virüs bitsin varan bilgisayara gidip toplatmam en iyisi olacak teşekkür ederim

r5 3600 yok baktım başka ne önerirsiniz

Asus rog strix 1660ti ekran kartı
Ryzen 1600AF 12nm İşlemci
Msı b450m a pro Anakart
2x Xpg gammix d30 3000mhz RAM
Toshiba 480gb tr200 ssd
Corsair delta rgb kasa

işlemci ryzen 5 3600 yada 2600 eklesem ssd den kıssam olurmu sonra ek hdd alıcam

Top Bottom