tunadogan1000
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 26
- İsim
- Tuna DOĞAN
Arkarkadaşlar merhaba 2009 da exper bir bilgisayar aldık ve 5-6 sene oyun falan yüklemedim şu an hala csgo yu 35-53fps de oynatabiliyor ama oyunlara ilk girişimde kasıyor sonra düzeliyor ve ram yetersiz geliyor. windows 7 starter kullanıyodu sonra windows 7 ultimate format attırdık sonra kendim windows 10 home kurdum 1.5 sendeir orijinal windows 10 pro var pcye format attınca hızlanıyor sonra yavaşlıyor bende bilgisayarı değiştirmeye karar verdim evde 2.bilgisayarımız var(casper nirvana c700) ona oyun yüklemiyorum onu sosyal medyada vb. işler gezinmek için kullanıyoruz
11 senelik bilgisayarımın özellikleri:
İntel Pentium Dual Core E6500 2.94 GHz
Kingston 2 Gb Ram 667mhz ddr3
Ati Radeon HD 4300/4500 Series 512mb
İntel Foxconn g41mxe/g41mxe-k anakart
sizlerden 6500 tl ye kadar sadece bilgisayar önerisi istiyorum belki ilerde yayın açabilirim şimdilik render yapapacağım (youtube için) ve oyun videosu çekerken kasmasın yeter oynayacağım oyunlar:
GTA 5 , CSGO , LOL , ZULA , PUBG(Bunun videosunu çekmem) sistemde istediğim şeyler:
16gb ram
ssd
gtx ekran kartı(siz belirleryin)
anakart(siz belirleyin)
işlemci intel düşünüyordum herkes amd diyor ben inteli 11 senede bozamadım kararsızım.
acemiyim yorumlarınızı bekliyorum.
11 senelik bilgisayarımın özellikleri:
İntel Pentium Dual Core E6500 2.94 GHz
Kingston 2 Gb Ram 667mhz ddr3
Ati Radeon HD 4300/4500 Series 512mb
İntel Foxconn g41mxe/g41mxe-k anakart
sizlerden 6500 tl ye kadar sadece bilgisayar önerisi istiyorum belki ilerde yayın açabilirim şimdilik render yapapacağım (youtube için) ve oyun videosu çekerken kasmasın yeter oynayacağım oyunlar:
GTA 5 , CSGO , LOL , ZULA , PUBG(Bunun videosunu çekmem) sistemde istediğim şeyler:
16gb ram
ssd
gtx ekran kartı(siz belirleryin)
anakart(siz belirleyin)
işlemci intel düşünüyordum herkes amd diyor ben inteli 11 senede bozamadım kararsızım.
acemiyim yorumlarınızı bekliyorum.