Neler Yeni

Yardım 6600 XT fiyatları hakkında

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
Bütçe
7000
Dostlar merhaba, bilgisayarımı şuan ekran kartı dışında her şeyiyle toplamış bulunmaktayım fakat belirttiğim model şu sıralar düşüşte. Dün son ayın en düşük rakamı 6900 küsüre düştü incehesapta. Amazon'da da 7200 gibi bir rakama Nitro+ satılıyor. Diğer parçaların borçlarını zaten aylardır ödüyorum bitti sayılır ama daha fazla beklemek istemiyorum. Malum dolar da yükselişte, 25'i bulacak diyorlar. Sizce daha fazla beklemeli miyim ve bu fiyatlardan daha aşağıya düşer mi? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Dostlar merhaba, bilgisayarımı şuan ekran kartı dışında her şeyiyle toplamış bulunmaktayım fakat belirttiğim model şu sıralar düşüşte. Dün son ayın en düşük rakamı 6900 küsüre düştü incehesapta. Amazon'da da 7200 gibi bir rakama Nitro+ satılıyor. Diğer parçaların borçlarını zaten aylardır ödüyorum bitti sayılır ama daha fazla beklemek istemiyorum. Malum dolar da yükselişte, 25'i bulacak diyorlar. Sizce daha fazla beklemeli miyim ve bu fiyatlardan daha aşağıya düşer mi? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Türkiye burası kimse düşerde diyemez yükselir de Diyemez önerim bence alın gitsin ha 300tl aşağı ha yukarı

• Beğen
Reaksiyonlar: sa9a

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
7.800 TL den MSI GAMİNG X modeli de bulunuyor, 3 yıl garantili tercih edilebilir. Ve Bu arada 300 TL için beklemeye değecegini sanmıyorum. Karar sizindir.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,688
İsim
Hacı
Bence daha fazla beklemeden alın. XFX alınabilir 3 fanlı olanı.

• Beğen

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Şimdi yanlış bilmiyorsam 6600xt nin 379 dolar tavsiye edilen satış fiyatı var. 17x379 6443₺ yapıyor vergisi falan filan 7k yani fiyat lar normal en fazla düşerse 6,700 e falan düşer.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,868
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom