Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,866
B460M Pro kullanılsa daha iyidi
Kasa mesh olsa güzel olurdu fena değil alınabilir.
Kasa mesh olsa güzel olurdu fena değil alınabilir.
Fanı yıpratabilir bence. Özelleştirmelerine bakmadım ama sorunsuz iyi soğutmalı bir modelle de gayet iyi bir fiyata iş kapatılabilir bence.Mech modellerinde gerekli fan ayarları yapıldığı zaman öyle 70 75 dereceleri çok geçmiyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Thermaltake diye iyi olmuyor. Thermaltake'in de kötü psu'ları var.PSU gayet iyi thermaltake.
Hahaha Enis Kirazoğlu'nun 5800x 3080'li sistemine bile Power Boost PSU taktılar. Videoda ilk gördüğümde kahkaha attım :ddHayret itopya powerboost c4lerini kullanmamış.
İtopya sistemi yaparken : Hadi bi el de CT girek bariHayret itopya powerboost c4lerini kullanmamış.
donanimarsivi.com
Tamam da bu iyi dostum.Thermaltake diye iyi olmuyor. Thermaltake'in de kötü psu'ları var.
Dostum ben almayacağım zatenBu sisteme bakmanı öneririm işlemciyi istersen 3600 yapabilirsinVatan'dan 5600XT VE 3500X (6322tl) sistem toplama!
Vatandan 6322tl ye 5600xt sistem topladım hazır indirimdeyken sizce nasıl (+)(-) nelerdir,alınır mı? ? Full vatandan topladım kendim takabilirim diyen arkadaşlara bu ssd daha mantıklı;donanimarsivi.com
Olsun, yine de iyi olanı almak lazım.Tamam da bu iyi dostum.
Demek istediğini anladım da Thermaltake in öyle patlayan zıplayan bozulan bir modeli yok diye biliyorum.
Düşündüğün model sanırım o az koruması olan ki o da herhangi bir sorun çıkarmaz.
Dostum ben almayacağım zaten
Ayrıca 10400F 3500X in içinden geçer.
Biliyorum içinden geçeceğini 3600 yap istersen dedim ve ortalama aynı fiyata denk geliyoTamam da bu iyi dostum.
Demek istediğini anladım da Thermaltake in öyle patlayan zıplayan bozulan bir modeli yok diye biliyorum.
Düşündüğün model sanırım o az koruması olan ki o da herhangi bir sorun çıkarmaz.
Dostum ben almayacağım zaten
Ayrıca 10400F 3500X in içinden geçer.
Sistem fiyatına göre iyi mi, iyi ben bunu söylüyorum.Olsun, yine de iyi olanı almak lazım.
Valla alıcıya kalmış ama ben olsam bu sistemi tercih ederdim 500G M2 güzel bir artı.Biliyorum içinden geçeceğini 3600 yap istersen dedim ve ortalama aynı fiyata denk geliyo
Bu şey sanırım lamborghini ye şahin motoru takmakHahaha Enis Kirazoğlu'nun 5800x 3080'li sistemine bile Power Boost PSU taktılar. Videoda ilk gördüğümde kahkaha attım :dd