işlemci olarak ryzen 5000 serisi tercih edebilirsiniz anakart olarak b550Basliktaki gibi 6700xt için Anakart ve işlemci arıyorum. 4.0 ve 3600 ram destegi disinda bir isteğim yok. İntel amd farketmez en ucuz f/p alabileceğim 2 li onerir misiniz ?
Ben köylülüm bussuru var hangisi ne artisi var anlamiyomişlemci olarak ryzen 5000 serisi tercih edebilirsiniz anakart olarak b550
İslemci 5600 alsam min anakart ne alaliyim1 arkadaşıma r5 3600 ve b550 önerdim sizede önerebilirim galiba PCI 4.0 vardı b550lerde ama işlemcide üstüne çıkmanız lazım
Çok güzel gorunuyor anakart da pahali accuk reisAMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.045,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock B550 Pro4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İyi anakart olduğu için pahalı. 6700XT alıyorsan iyi bir anakarta paranda yeter usta. zaten 500 tl fark var diğer B550'lerle arasında. 500 tl için downgrade yapmaya değmez.Ben köylülüm bussuru var hangisi ne artisi var anlamiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslemci 5600 alsam min anakart ne alaliyim
Çok güzel gorunuyor anakart da pahali accuk reis
Downgrade ne bilmiyom ama öyle diyorsan öyledir, marka iyi mi bari astrok bilmiyomİyi anakart olduğu için pahalı. 6700XT alıyorsan iyi bir anakarta paranda yeter usta. zaten 500 TL fark var diğer B550'lerle arasında. 500 TL için downgrade yapmaya değmez.
Markanın biosu birazcık karmaşık. ama anlarsın sıkıntı olmaz. onun dışında model ve marka iyidir.Downgrade ne bilmiyom ama öyle diyorsan öyledir, marka iyi mi bari astrok bilmiyom
amd ryzen 5 5600 alabilirsin işlemci olarak anakartta da pcle 4.0 istiyorsan b550 alman lazımBen köylülüm bussuru var hangisi ne artisi var anlamiyom
İslemci 5600 alsam min anakart ne alaliyim
Çok güzel gorunuyor anakart da pahali accuk reis
asrock güzel markadır sıkıntı çıkarmazDowngrade ne bilmiyom ama öyle diyorsan öyledir, marka iyi mi bari astrok bilmiyom
Eyvallah hocam maddi olarak cikabilirsem alicam olmadi ekran karti modelini 6600xt ye dusurucem artikMarkanın biosu birazcık karmaşık. ama anlarsın sıkıntı olmaz. onun dışında model ve marka iyidir.
Downgrade = Şuan olandan daha düşük bir parçaya geçmek.