B450M S2H, ASUS Dual 6700XT, 5600X, XPG 2x8 3600MHz, 650W PSU ve bir adet SSD bir adet M.2 SSD sistem kullanmaktayım. Warzone oynuyorum oyuna girdiğim zaman 10 dakika içerisin de ekranım kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor. Memtest86 ile RAM testi yaptım hata ile karşılaştım RAM değişim yaptıktan sonra tekrar oyuna girdim ve aynı sorunlar ile yeniden karşılaştım. Tekrar RAM testi yaptım yeni aldığım RAM'lerin de hatalı olduğunu gördüm ve değişim ile başka bir RAM aldım. Tekrar oyuna girdiğim de ekranım kapanmadı ancak 170 FPS'den 50 FPS'a kadar düşmesi ve oyunun müthiş yırtılması devam etti. Sistemim de ki her bileşeni test ettim ve hiçbir anormallik ile karşılaşmadım. SSD testi yaptım sentinel uygulaması ile test ettiğim de oyunumun kurulu olduğu SATA SSD diskin de 1 bozuk sektör var uyarısı ile karşılaştım. HD tune Pro ile error scan yaptım 2 kere ve ikisin de de bozuk sektör çıkmadı. Her ihtimale karşı diğer M.2 SSD'ye oyunu taşıdım orada deneyince yine sorunlar devam etti. 170/180 fps alıyorum ancak oyun hiç akıcı değil, fazlasıyla takılıyor. Bu konu da bana fikir verebilecek var mı?