6750xt vs 3080 takas

Nvidia'nın geri zekalı isimlendirmesi yüzünden insanların kafası karışıyor. Oysa RT-FG-DLSS bambaşka teknolojiler.
Kafa karıştırıcı olabiliyor evet ama aslında bütün bu teknolojilerin (DLSS'nin kendisi de dahil) markası gibi kullanıyorlar DLSS'yi. DLSS Frame Gen., DLSS Ray Reconstruction gibi. DLSS hem bir süper örnekleme hem de bir teknoloji demetinin markası gibi oldu yani. Buna alışılmalı gibi insanlar tarafından.

3080 ile arasındaki fps farkina değmez bence
Ya aslında perf. düşmesin yeter benim için nvdia ile devam etmek istiyorum AMD de sıkıntı yaşamaya başladım ki aldığım süre boyunca full amdyi savunan biriydim ama tatsız olaylar yasaniyo şuan 3080 bence Üzmez gibi beni oynadığım oyunlar warframe LoL valo CS2 ve keyfe keder bazen indirdiğim hikaye oyunlari last of us gibimsi Üzmez sanmıyorum

3090 ti ile fsr3 açınca 5080 ile yarışıyor 3080 al en kötü fsr3 açarsın

Ya aslında perf. düşmesin yeter benim için nvdia ile devam etmek istiyorum AMD de sıkıntı yaşamaya başladım ki aldığım süre boyunca full amdyi savunan biriydim ama tatsız olaylar yasaniyo şuan 3080 bence Üzmez gibi beni oynadığım oyunlar warframe LoL valo CS2 ve keyfe keder bazen indirdiğim hikaye oyunlari last of us gibimsi Üzmez sanmıyorum
3080 ile de sorun yaşayan görmüştüm forumda konu olarak

Geri