Yd telefon satan bir dükkana gir kaçak gelen şarj aletlerine bi bak orijinal olup baya uyguna geliyorNot 11pro için alacağım orjinal kablosu var sadece başlık lazım bana orjinal şarj aletleri çok pahalı bayram da alıcam bütçe belirleyemedim ancak 300tl ye varsa iyi olur aslında patlamaması kayidesiyle
Kaçak şarj aleti demi varmış garip Ankara'da nerede bulabilirimkiYd telefon satan bir dükkana gir kaçak gelen şarj aletlerine bi bak orijinal olup baya uyguna geliyor
İlla 300tl olmasına gerek yok az bişey daha aşabilir300 TL ye tavsiye edeceğim adaptör yok
Necatibeyde telefocularda oluyor en uyguna öyle halledersin.Kaçak şarj aleti demi varmış garip Ankara'da nerede bulabilirimki
Doğubayazıt350tl ye orjinal nerde bulabilirimki nerden aldınız
kablo orjinalde adaptör yok neyse 18w lada hızlı doluyoben 2 hafta önce 950 TL ye kızılay mi store den aldım xiaomi 67w şuan zaten 300tl lere hiç yok ve eğer orjinal almayıp spigen gibi markalara yönelirseniz telefon 67w a geçmiyor şahsen kızılaydan almadan önce amazondan 1400tl ye 67W ugreen almıştım o 10w verdi telefona
şuan yeni nesil telefon ve şarj aletlerinde çip sistemi var hem şarj soketinde hemde kablo ucunda ikisi eşleşince süper hızlı şarja geçiyor o yüzden orjinal olması gerek