- Konu Sahibi Konu Sahibi
ti ile arasındaki fark nedirTam fp bence ama 1650 ti olan modeli hâlâ 7k ise 200 lira daha ver onu al pişman etmez seni hiç 1650 kullanan birisi olarak söylüyorum
ti ile arasındaki fark nedirTam fp bence ama 1650 ti olan modeli hâlâ 7k ise 200 lira daha ver onu al pişman etmez seni hiç 1650 kullanan birisi olarak söylüyorum
Var, Linux üzerinden Windows kurabilirsiniz.işletim sistemi hakkında yapabileceğimiz bir şey var mı çok bir bilgim yok da windows yapma gibi
Biri düz 1650, biri 1650 ti.ti ile arasındaki fark nedir
Tabii ki windows rahatça kurabilirsiniz.işletim sistemi hakkında yapabileceğimiz bir şey var mı çok bir bilgim yok da windows yapma gibi
Daha güçlü bir ekran kartı , gtx 1650 titi ile arasındaki fark nedir
Ti 5 10 fps daha fazla verir güçlü oyunlarda daha güçlü düz 1650den ben zamanında 5 fps eğeğeğ bişey olmaz dedim şimdi kafama vuruyorum bazen fps düşünce falanti ile arasındaki fark nedir
Alınır
ilginiz için teşekkür ederimVar, Linux üzerinden Windows kurabilirsiniz.
Ancak bu durum cihazdaki RAM kullanımını önemli derecede arttırır bu yüzden Linux kullanmanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biri düz 1650, biri 1650 ti.
ti daha güçlü bir model aradaki farkı şu videodan anlayabilmeniz mümkün.
İşinize yaradıysa en iyi cevap olarak rapor edebilirsiniz.ilginiz için teşekkür ederim
Format ile yaparsın.işletim sistemi hakkında yapabileceğimiz bir şey var mı çok bir bilgim yok da windows yapma gibi
1650ti mobil , masaüstü hangi ekran kartına eşit ? Merak ettimde.Var, Linux üzerinden Windows kurabilirsiniz.
Ancak bu durum cihazdaki RAM kullanımını önemli derecede arttırır bu yüzden Linux kullanmanızı tavsiye ederim.
Biri düz 1650, biri 1650 ti.
ti daha güçlü bir model aradaki farkı şu videodan anlayabilmeniz mümkün.
Kesin bir kart söylemek doğru olmaz.Format ile yaparsın.
1650ti mobil , masaüstü hangi ekran kartına eşit ? Merak ettimde.
Bu mobil 1650ti masaüstü gtx 1650superden iyi midir? acaba ? Yt de merak edip izlemek istemiştim ama video yok.Kesin bir kart söylemek doğru olmaz.
Testlere bak atıyorum Battlefield 5 'de 1650 ti 16GB RAM ile birlikte en yüksek ayarlarda 50 fps alıyordur, masaüstüde de ona yakın kart olan 1650 ti a denktir.
60Hz, 8GB RAM, 256GB SSD.Neden bu kadar ucuz?
9000 tl lik laptoplarda da 8 gb lık olanlar oluyor o çok sorun değil. Depolama da iyi kötü halledilir sonra fakat ekran kötü olmuş. Piyasanın durumunu düşünürsek bence bu durum için göz ardı edilebilir zira bütçe yüksek değil60Hz, 8GB RAM, 256GB SSD.