400'e çıkabilir misin?Arkadaşlar 2. el bir sistem topluyorum ekran kartı için 6x2 pin 2. el sitesinde ok o yüzden sizden 6x2 pin psu önerisi istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
knk güzel güç kaynağı fakat ben Bursa'dayım adam Tunceli de get de değil nasıl alacağım.Corsair CV450 450W Bronze 80+ Sıfır gibi! - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 919243162
Pazarlıkla 300 olur gibi. Sıfır olarak bu alınabilir.
Teknobiyotik.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Havale sonrası olabilir ama önermem, o halde sıfır almanızı öneririm ya da böyle bir şey alabilirsiniz ama sesli diyenleri duymuştum.knk güzel güç kaynağı fakat ben Bursa'dayım adam Tunceli de get de değil nasıl alacağım.
Önermiş @LeadeMaalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk 300 liraya sıfır önere bilir misin ?
Maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk 300 liraya sıfır önere bilir misin ?
Sıfır olarak bu alınabilir.
Teknobiyotik.com sitesine yönlendiriliyorsunuz
www.akakce.com
Sıfır önermiş. Tekrar bak.knk get değil adam Tunceli'de ben Bursa'da oturuyorum o yüzden olmaz.
Buna bakabilirsiniz. Bu psu'da 6+2 X2 şeklinde pci kablosu var.knk alacağım ekran kartı:
Buna göre güç kaynağı arıyorum 6+2 değil 6x2.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Knk o zaman bu psu ya uyacak yeni bir ekran kartı öner ikinci el bütçe en fazla 600 tl bende ekran kartı + psu yu alayım.Buna bakabilirsiniz. Bu psu'da 6+2 X2 şeklinde pci kablosu var.
Fsp FSP500-60AHBC 500W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
O kart parasını bence hak etmiyor, daha iyisi çıkar.
knk bulamadın mı ?Buna bakabilirsiniz. Bu psu'da 6+2 X2 şeklinde pci kablosu var.
Fsp FSP500-60AHBC 500W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
O kart parasını bence hak etmiyor, daha iyisi çıkar.