Knk gamepower alma işte şu topa girme tmm bazılarında iyi çıkıyor ama çoğunlukla sorunlu ürünlerBütçem en fazla 450 TL civarı
Benim düşündüğüm kulaklıklar:
1-Rampage X-Ranger
2-Gamepower Medusa
Sizin önerdiğiniz başka bir model var mı?
Ulan benim kulaklıkdada ışık sorunu çıkmıştıKnk gamepower alma işte şu topa girme tmm bazılarında iyi çıkıyor ama çoğunlukla sorunlu ürünler
Bütçem en fazla 450 TL civarı
Benim düşündüğüm kulaklıklar:
1-Rampage X-Ranger
2-Gamepower Medusa
Sizin önerdiğiniz başka bir model var mı?
Bende mikrofon ışığı sorunu vardı ve mikrofon sesi iletmiyorduUlan benim kulaklıkdada ışık sorunu çıkmıştı
Anladım ama mecbur Hepsiburada dan almak zorundayım Hepsiburada dan önerebileceginiz bir şey var mı mesela James Donkey var onlar nasılKnk gamepower alma işte şu topa girme tmm bazılarında iyi çıkıyor ama çoğunlukla sorunlu ürünler
Peki sizin önerdiğiniz hangisiJames Donkey 710 711 712 ürünlerine bakabilirsin güzeldir öneririm
Hocam bütçene bağlı bütçeniz 300 TL civarı ise 710 alın siz 450 TL demişsiniz bu yüzden 712 öneririm 710 kullandım mükemmel kulaklık tam bir fp 712 kullanmadım ama tavsiye ederim iyidirPeki sizin önerdiğiniz hangisi
Neden hocam zorunluluğunu söyleyin ben yardımcı olmaya çalışırımAnladım ama mecbur Hepsiburada dan almak zorundayım Hepsiburada dan önerebileceginiz bir şey var mı mesela James Donkey var onlar nasıl
Nasıl mükemmel 1 senede bozuldu 2 arkadaşımda var onlarınki 6 ay kalmadı servise gönderdim para verin yapalım diyorlar almayın şu markaları kumardan farkı yokHocam bütçene bağlı bütçeniz 300 TL civarı ise 710 alın siz 450 TL demişsiniz bu yüzden 712 öneririm 710 kullandım mükemmel kulaklık tam bir fp 712 kullanmadım ama tavsiye ederim iyidir
Zorunluluğu kodu olabilir bende 50 lira indirim vardı J.D. 711 aldım ses. Kalitesi bassı falan gayet yeterli csde son ses oynamıyorum bile fazla geliyor 290 a Aldım dün geldi gayet rahat ışığı kötü ama baya fazla yanıyor bı tıkta büyük pedleri falan ( bana göre)Neden hocam zorunluluğunu söyleyin ben yardımcı olmaya çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl mükemmel 1 senede bozuldu 2 arkadaşımda var onlarınki 6 ay kalmadı servise gönderdim para verin yapalım diyorlar almayın şu markaları kumardan farkı yok
Bozulma işide herkese göre değişir 3 yıldır kullanan da gördüm pedlerin yıpranması dışında bı sıkıntı yaşamamış 1 haftada bozulup Garantiye gönderendeNeden hocam zorunluluğunu söyleyin ben yardımcı olmaya çalışırım
Nasıl mükemmel 1 senede bozuldu 2 arkadaşımda var onlarınki 6 ay kalmadı servise gönderdim para verin yapalım diyorlar almayın şu markaları kumardan farkı yok
Hocam 710 kullandım 4 yıldır hala çalışıyor sıkıntı sizinle alakalı benceNeden hocam zorunluluğunu söyleyin ben yardımcı olmaya çalışırım
Komik kardeşim benim bu markaların kumardan farkı sana iyi gelmiş olabilir çoğunlukla sorunlu markalarHocam 710 kullandım 4 yıldır hala çalışıyor sıkıntı sizinle alakalı bence