Neler Yeni

Öneri 7.1 kulaklık tavsiye

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ses kasılacak rahat kulaklık önerilerinizi bekliyorum (rahat derekn 4-7 saat aralığı oyunlarda kafa yormasın) Bütçem: 250 tl
Peki bu önerdiğiniz kulaklıklarla yayın yapılır mı

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,051
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Alpha X öneririm.

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Arkadaşım kullanıyor, rahatsız eden bir cızırtı sesi yok.
Hocam kulaklıktan gelen sesi bizzat duydunuz mu? Ben aldım, daha kutusunu açmadım. Dipses sorunundan bahsediliyor. Bu fiyata da daha iysini bulamıyorum. Ne önerirsiniz?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz?
Bu fiyatlara Gamepower vaar yanaşmayın bile çoğu kulaklklarında dip ses sorunu var bu forumda kaç kere dedik almayın şu kulaklıkları diye
Ofiyatın üstüne hafif ekleyip RGW9 Comfort al çünkü mikrofon kalitesi iyi (ben yayın amaçlı kullanmayı düşünüyorum) kulaklık kalitesi iyi baş ağrıtmaz 50 tl değerr (Yayın yapıcaz ama kitlemiz yok)

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Bu fiyatlara Gamepower vaar yanaşmayın bile çoğu kulaklklarında dip ses sorunu var bu forumda kaç kere dedik almayın şu kulaklıkları diye
Ofiyatın üstüne hafif ekleyip RGW9 Comfort al çünkü mikrofon kalitesi iyi (ben yayın amaçlı kullanmayı düşünüyorum) kulaklık kalitesi iyi baş ağrıtmaz 50 TL değerr (Yayın yapıcaz ama kitlemiz yok)
Aman ya ben bu kulaklığı kullanacağım. Comfort'a da baktım, değişik değişik yorumlar var. Kulaklık cızırtı yapıyor, gıcırdıyor, baş ağrısı yapıyor vs... Deneyerek almak gerekiyor ama deneme gibi bir imkanım yok şuan. 200 lira'dan batmayız. :D

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aman ya ben bu kulaklığı kullanacağım. Comfort'a da baktım, değişik değişik yorumlar var. Kulaklık cızırtı yapıyor, gıcırdıyor, baş ağrısı yapıyor vs... Deneyerek almak gerekiyor ama deneme gibi bir imkanım yok şuan. 200 lira'dan batmayız. :D
Bi dene beğenmessen iade et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,534
Üyeler
159,019
Son üye
seyittucann
Top Bottom