Arkadaşım kullanıyor, rahatsız eden bir cızırtı sesi yok.Mikrofon cızırtı sorun RGW9 Comfort`a bakarmısınız? Daha iyi ayrıca
Yayın performansı idare eder mi yoksa bi cacık olmaz mı?Bu bütçede en iyisi, Trust 450 Blizz.
Hocam kulaklıktan gelen sesi bizzat duydunuz mu? Ben aldım, daha kutusunu açmadım. Dipses sorunundan bahsediliyor. Bu fiyata da daha iysini bulamıyorum. Ne önerirsiniz?Arkadaşım kullanıyor, rahatsız eden bir cızırtı sesi yok.
Bu fiyatlara başka ne önerirsiniz?Denedim evet var
Bu fiyatlara Gamepower vaar yanaşmayın bile çoğu kulaklklarında dip ses sorunu var bu forumda kaç kere dedik almayın şu kulaklıkları diyeBu fiyatlara başka ne önerirsiniz?
Aman ya ben bu kulaklığı kullanacağım. Comfort'a da baktım, değişik değişik yorumlar var. Kulaklık cızırtı yapıyor, gıcırdıyor, baş ağrısı yapıyor vs... Deneyerek almak gerekiyor ama deneme gibi bir imkanım yok şuan. 200 lira'dan batmayız.Bu fiyatlara Gamepower vaar yanaşmayın bile çoğu kulaklklarında dip ses sorunu var bu forumda kaç kere dedik almayın şu kulaklıkları diye
Ofiyatın üstüne hafif ekleyip RGW9 Comfort al çünkü mikrofon kalitesi iyi (ben yayın amaçlı kullanmayı düşünüyorum) kulaklık kalitesi iyi baş ağrıtmaz 50 TL değerr (Yayın yapıcaz ama kitlemiz yok)
Bi dene beğenmessen iade etAman ya ben bu kulaklığı kullanacağım. Comfort'a da baktım, değişik değişik yorumlar var. Kulaklık cızırtı yapıyor, gıcırdıyor, baş ağrısı yapıyor vs... Deneyerek almak gerekiyor ama deneme gibi bir imkanım yok şuan. 200 lira'dan batmayız.